Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

tarafından ker_def

kacmabirader

‘Kardeş hikâyesinde olmak çok keyifli’ diyen ve yüzünden gülümseme eksik olmadan herkese yetişen Necip Memili, gecelerin adamı Şişe Kadir pozisyonunda… Nursel Köse tarafından canlandırılan Züleyha’nın kocası. Tencere-kapak durumunda her ikisinde de eğlence ve neşe tavanda.

Zafer Algöz’ün filmdeki konumu, ailenin reisi olmak… Özel Halk Otobüsü şoförü… İki oğlu, bir kızı, bir de damadı var. Çocuklar arasında denge kurmakta ve aileyle baş etmekte sıkıntı yaşıyor. Hayatı, bıkkınlık üstüne. Taksim’e düşünce gözü açılacak mı acaba?

Algı Eke’nin canlandırdığı Esma ile Cihan Ercan’ın hayat verdiği kocası Halil, geniş ailelerin demirbaşı gibi… Çocuk yapma çalışmalarına başlamış bir çift durumunda güldürecekler bizi.

Ailenin büyük oğlu Erdinç, bütün kızların kendisine tutulduğunu sanan bir karakter. Onu canlandıran ise senaryoda da imzası bulunan Emrah Kaman.

Yozgat’tan Taksim’e yol öyküsü yazılmasına neden olan küçük oğlan Eren’i, Nejat Uygur canlandırıyor. Kendisine başarılar dilerken isim benzerliğinden tiyatro ustasıyla karışıklık yaşanmaması uyarısını yapalım.