Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

Ünlü oyuncuların tanışma hikayeleri sizi çok şaşırtacak

tarafından ker_def

cemalhunal-lalecangan

Gördüğüm en güzel yaratık

CEMAL HÜNAL-LALE CANGAL

TANIŞMA HİKAYESİ

– Cemal: Lale’yi ilk defa Nişantaşı’nda arkadaşları ile gördüm. Siyah kısa bir elbise giymişti. O günden beri gördüğüm en güzel yaratık kendisi.
– Lale: Cihangir’de, ortak bir arkadaşımızın terasındaydık. Gözüm feci takıldı. Ben gittim yanına.
– Selam, ben Lale…
– Ben Cemal…
– Aaa, neden ki?
– Dedemin adıymış.

İLK İZLENİM

– Cemal: Benim onu ilk gördüğüm gün, o beni fark etmedi bile.
– Lale: İlk kez adını duyduğumda şaşırdığımı hatırlıyorum. Tanışana kadar bir sürü isim geçirmiştim aklımdan. Cemal’i beklemezdim. Sonra konu Londra’dan açıldı. Yeni dönmüştüm. O da yeni dönmüş. Konuşacak çok şey vardı.

İLK RANDEVU

– Cemal: Birkaç hafta sonra Teoman’ın partisinde karşılaştık. Hiç beklemediğim bir anda yanıma geldi ve kendini tanıttı. O gün bu gündür dizginler kendisinde. Partiden beraber çıktık ve ben bu vejetaryen güzeli işkembe içmeye götürdüm.
– Lale: Cemal’den geldi buluşma teklifi ama karşılıklı birbirimizi çok beklettik. Stüdyosunda keman çalmıştım. Kapıyı bir açtı; kediler, kuşlar, köpekler, çizgi filmler… Nuh’un Gemisi’nin bir apartman var oluşuna girmiştim.

BULUŞMA NOKTASI

– Cemal: İlk olarak Cihangir’de buluştuk. Hayatımda yaptığım en uzun yürüyüştü… Daha sonrakileri saymazsak.
– Lale: İlk buluşmalarımız Narmanlı Apartmanı ve Cihangir’deydi. O zamanlar orada yaşıyordum.

UNUTAMADIĞINIZ AN

– Cemal: O gün kapıldığım yaşam enerjisini ve var olma mutluluğunu, gördüğü her sokak hayvanı ile sohbet eden kıza nasıl aşık olduğumu asla unutmayacağım.
– Lale: Benim için en unutulmaz anılar Antakya’da geçti. Cemal bir dizide rol alıyordu. Biz de altında ahır olan bir gecekonduda kalıyorduk. Bütün gün dut toplayıp at biniyorduk…