Ana sayfa Güncel Haberler Ünlü sunucu Erkan Çelik’in hayata dair sözleri çok konuşuldu!

Ünlü sunucu Erkan Çelik’in hayata dair sözleri çok konuşuldu!

tarafından ker_def

Bir dönem Gülben Ergen ile evliliği ve boşanması ayrıca sonrasında yaşanan çeşitli olaylarla gündemden düşmeyen isimlerdendi Erhan Çelik…

Şarkıcı Gülben Ergen’in oturduğu siteye giderek otomobilini çizdiği belirtilen eski eşi Erhan Çelik, ‘mala zarar vermek’ suçundan 60 bin TL adli para cezasına, ‘gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal’ suçundan ise bir yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 60 bin TL’yi 20 eşit taksitte ödemesine karar verilen Erhan Çelik’in hapis cezasını ise mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi.

Bu gelişmelerin ardından ünlü sunucu, instagram hesabından hayata dair sözler sarf etti ve çok konuşuldu.

İşte Erhan Çelik’in mesajı:

“Eş değil, aslında bir hayat seçer insan.Ve seçtiğin, senin yol arkadaşın olur. Sonra da o seçimini yaşarsın. Geçmişe bakınca, ben tek bir yanlış seçimimle, aileme, dostlarıma ve sevenlerime hiç hak etmedikleri üzüntüler yaşattım. Bugün medyaya da yansıyan haberle, uğradığım haksızlığın yanında, onlara yaşattığım üzüntüden kaynaklı pişmanlıklarım çok daha büyük. Hepsinden özür dilerim. Ama bu vesile ile herkesin şunu bir kez daha bilmesini isterim; bana yaşatılan ne olursa olsun ömrümü doğruluk ve dürüstlükle sürdürmeye devam edeceğim.Sevgi ve saygılarımla.”