Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü TV eleştirmeninden Üç Kız Kardeş dizisine ilginç benzetme!

Ünlü TV eleştirmeninden Üç Kız Kardeş dizisine ilginç benzetme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, hafta içinde ilk bölümü ile ekranlara geldi. Salı akşamı yayınlanan dizi, uzun süredir merakla bekleniyordu. İzleyicinin tanıtımlardan sonra ilgisini çeken yapım, ilk bölümüyle kimi ilginç yorumlar da aldı.

İclal Aydın’ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan dizi, Ayvalık’ta çekilmekte. Bölgenin doğal güzellikleri eşliğinde başlayan dizi, sıcak, sevgi dolu bir ailede büyüyen üç kız kardeşin sonradan başlarına gelen dramatik olaylar konu ediliyor.

Masalsı bir tanıtımla dikkatleri çeken dizinin, giderek dramını arttıracağı da anlaşılmakta. İclal Aydın ile birlikte Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya ve Melisa Berberoğlu ile Berker Güven’in başrollerinde yer aldığı dizi Süreç Film imzalı.

Dizinin ilk bölümünde, sakin giden hayatları bir anda değişen ailenin, adeta bir entrikanın içine düşmüş olması da dikkatlerden kaçmıyor. Entrika ve dram denildiğinde ise akla gelen ilk örnekler, Brezilya veya Arjantin, Meksika gibi Latin ülkelerinin dizileri akıllara gelmekte.

Ünlü TV eleştirmeninden Üç Kız Kardeş dizisine ilginç benzetme! 9

Milliyet Gazetesi Cadde ekinde yazan TV Eleştirmeni Sina Koloğlu, Üç Kız Kardeş dizisinin ilk bölüm yayınından sonra diziyle ilgili olarak “Her türlü dram ve entrika bulunur. Üç Kız Kardeş için söylenecek; ‘itina ile dram ve entrika işlenir’. Özellikle total izleyicide karşılığı olacağı kanaatindeyim. Latin Amerika ve İspanya’da da beğenileceğini tahmin ediyorum.” yorumunu yaptı.

Sina Koloğlu’nun bu yorumu, aslında izleyicinin de paylaştığı bir yorum oldu. Entrikası bol bir dizi olacağı daha ilk bölümden anlaşılan dizi için izleyici de benzer yorumlar yapıyor. Türkan karakterinin, kayınvalidesi tarafından daha evlendiğinin ertesinde ağır bir şiddete uğraması karşısında duydukları rahatsızlığı da dile getirmekteler…

İlk bölümüyle dramın ve entrikanın dibine vuran Üç Kız Kardeş dizisi için gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. Kimi izleyiciler bu konudaki rahatsızlıklarını dile getirirken, kimileri de diziyi çok beğendiklerini ifade ediyorlar…

Ünlü TV eleştirmeninden Üç Kız Kardeş dizisine ilginç benzetme! 10

Ünlü TV eleştirmeninden Üç Kız Kardeş dizisine ilginç benzetme! 11