Ana sayfa Sosyal Medya Ünlüler etkileşim kasıyor ama Burak Özçivit bıyık altından gülüyor!

Ünlüler etkileşim kasıyor ama Burak Özçivit bıyık altından gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Instagram bugün insan hayatının içinde ve çok önemli bir iletişim noktası… Artık ünlüler seslerini duyurmak için, hayranlarına ulaşmak için basında çıkan haberlere ihtiyaç duymuyor.

Kendilerini ifade edebildikleri instagram hesaplarından hayranlarına da ulaşıyor, mesajlarını da veriyor, burada yaptıkları paylaşımlar hem ulusal hem de tüm dünyada haber oluyor.

Sadece basın yayın organları vasıtasıyla değil, sosyal medya üzerinde de geniş bir ağa ulaşıyor.

İşte bu kadar önemli bir noktadaki Instagram’da birçok ünlü ismi sıklıkla paylaşım yaparak etkileşim alma derdine düştüğünü gözlemliyorsunuzdur. Bunun sebebi de daha çok kişiye ulaşmak, takipçilerinin sayısını artırmak ve popülerliğini daha da güçlendirmek.

Tüm bu isimlerin yanında zaten popüler olan, zaten her yaptığı ile olay olan bir isim dikkat çekiyor; Burak Özçivit…

Hem Türkiye’de hem de yurt dışında milyonlarca hayranı bulunan ünlü oyuncu, instagram hesabından hiç de etkileşim kasmaya ihtiyaç duymadan takipçi sayısını bazı ünlülerin hayal bile edemeyecekleri noktaya taşımış durumda.

Özçivit yakın zaman önce 13 milyonu aştı ve 13.2 milyonluk hesabıyla 14 milyona doğru da adeta koşuyor.

Ünlüler etkileşim kasıyor ama Burak Özçivit bıyık altından gülüyor! 7

Yeni sezonda atv ekranında Diriliş Osman dizisinin başrolünde izleyeceğimiz Burak Özçivit, örneğin Temmuz ayı içerisinde sadece 2 paylaşım yapmış durumda. Haziran ayında ise 5 paylaşım yaptı.

Her paylaşımı milyonluk etkileşim alıyor. Ama birçok ünlü isim gibi hemen her gün kendini sosyal medyada paylaşmıyor. Böylelikle de gizemli hali onu daha çekici yapıyor ve karizması hep büyüyor. Özçivit, bu gizemli halini korudukça da instagram hesabı büyüdükçe büyüyor…