Ana sayfa Dizi Haberleri Unutulmaz dizi Güllerin Savaşı’nın iki başrol oyuncusu yıllar sonra yeniden bir arada!..

Unutulmaz dizi Güllerin Savaşı’nın iki başrol oyuncusu yıllar sonra yeniden bir arada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Medyapım imzalı Güllerin Savaşı adlı dizi 2014-2016 yıllarında Kanal D’de yayınlanmış ve çok sevilmişti. Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Damla Sönmez’in yer aldığı dizi unutulmaz Türk dizileri arasına girdi.

6 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan 68. bölümü ile final yapan dizide Barış Kılıç, mesleği için yurt dışına gittikten bir süre sonra Türkiye’ye dönen ‘Dr. Ömer Hekimoğlu’ karakterine hayat verdi.

Canan Ergüder ise Ömer Hekimoğlu karakterinin eski aşkı modacı ‘Gülfem’ karakterini canlandırdı.  Eski dizi aşıkları yeniden bir araya geldi.

Canan Ergüder’in instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf karesi oyuncunun hayranlarını bir anda Güllerin Savaşı dizisinin yayınlandığı yıllara götürdü.

Unutulmaz dizi Güllerin Savaşı'nın iki başrol oyuncusu yıllar sonra yeniden bir arada!.. 58

Canan Ergüder, eski partneri Barış Kılıç ile yayınladığı fotoğrafına, ‘Bir baktım karşımda’ notunu düştü. İkilinin samimi görüntüsü hayranlarını mest etti.

Menajerimi Ara dizisinden sonra bir süre setlere ara veren Canan Ergüder şu sıralar Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisinde psikolog ‘Demet’ karakterine hayat veriyor.

Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı dizisi çok uzun soluklu olmayan oyuncu Barış Kılıç da geçtiğimiz haftalarda yine Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide ‘Avukat Efe’ karakterini canlandırıyor.