Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Kavak Yelleri dizisinin Efe’si Dağhan Külegeç’in hayranlarını mutlu eden gelişme!..

Unutulmaz Kavak Yelleri dizisinin Efe’si Dağhan Külegeç’in hayranlarını mutlu eden gelişme!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Dağhan Külegeç bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol aldı. Ünlü oyuncuya şöhret kapısını açan proje ise yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran Kavak Yelleri dizisi oldu.

Oyuncu, 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ve başrolde yer aldığı unutulmaz Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı  ‘Efe Kaygısız’  karakteriyle hafızalara kazındı.

Dağhan Külegeç, evlilik yolunda ilk adımı attı. Tuğba Aytaş aile arasında yapılan bir törenle nişanlanan Dağhan Külegeç mutluluğunu instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla hayranlarıyla da paylaştı.

Unutulmaz Kavak Yelleri dizisinin Efe'si Dağhan Külegeç'in hayranlarını mutlu eden gelişme!.. 7

Oyuncu kendisini tebrik eden hayranlarına teşekkür etti. Çiftin nişan haberini, Dağhan Külegeç’in oyuncu ve yazar annesi Ayşe Erbulak, sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü tiyatro sanatçısı Altan Erbulak’ın torunu olan Dağhan Külegeç, oyuncu ve yazar Ayşe Erbulak ile kaligraf Rıza Külegeç’in oğlu.

Bugüne kadar Kavak Yelleri başta olmak üzere Yeni Gelin, Kiraz Mevsimi, Lise Defteri ve Hırsız Polis gibi bir çok yapımda yer alan Dağhan Külegeç, son olarak Kiraz Mevsimi’nde canlandırdığı ‘Mete Uyar’ karakteriyle gündeme geldi. Oyuncu, 2013 yılında Survivor yarışmasına da  katıldı.