Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu 20 yaş challege akımına katıldı, bilmeyenler ve unutanlar şoke oldu!

Uraz Kaygılaroğlu 20 yaş challege akımına katıldı, bilmeyenler ve unutanlar şoke oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde yapımcıların aranılan jönlerinden birisi haline gelen Uraz Kaygılaroğlu’nun yıllar önceki halini bilmeyenler ya da unutanlar, sosyal medyadaki 20 yaş challenge akımı için fotoğraf paylaşmasıyla şaşkına döndüler!

En son Sefirin Kızı dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, fit vücudu ve karizmatik görünüşüyle hayranlarının markajında bir isim.

Oyuncu, şu sıralar Cem Yılmaz’ın Netflix için çekilecek olan Erşan Kuneri isimli dizisinde oynamaya hazırlanıyor. Başka yapımcılardan da teklifler alan oyuncu, ekranın da sevilen isimlerinden birisi.

Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun geçmişteki halini bilmeyenler, şu andaki hali ile arasındaki farktan habersiz! 20 yaş challenge akımına uyan oyuncu, 20’li yaşlarında 140 kilo olduğu halini paylaştı.

Kimi hayranları, izleyiciler şaşkına döndüler. Kimileri hiç bilmediği için kimileri de bu halini çoktan unuttuğu için, oyuncunun kilolu hallerine şaşkınlıkla bakakaldılar!

Uraz Kaygılaroğlu, ilk olarak 2008 yılında Es Es ve sonrasında da 2011 yılında Pis Yedili dizisiyle tanınmıştı. O yıllarda 140 kilo olan oyuncu, daha sonra sıkı bir diyet ile 76 kiloya kadar düşmüş ve şimdiki haline kavuşmuştu.

Uraz Kaygılaroğlu 20 yaş challege akımına katıldı, bilmeyenler ve unutanlar şoke oldu! 8

Oyuncu, 2017 izleyenlerin karşısına zayıflamış ve fit vücuduyla geldiğinde, kimse onu tanıyamamıştı. Geriye dönerek yaptığı bu hatırlatma ise bir kez daha gündem olmasını sağladı.

Oyuncu, bu haliyle takipçilerine de güzel bir örnek oldu ve “Her şey mümkün, pes etme” diyerek de anlamlı bir mesaj yolladı!

Bu arada Özge Özpirinçci de 20’li yaşlarının bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Uraz Kaygılaroğlu da vardı. Özpirinçci de Kaygılaroğlu’nun yıllar önceki halini böylece ortaya sermiş oldu…

Uraz Kaygılaroğlu 20 yaş challege akımına katıldı, bilmeyenler ve unutanlar şoke oldu! 9