Ana sayfa Dizi Haberleri Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade arasında neler oluyor? Dizi aşkı gerçek mi oldu?

Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade arasında neler oluyor? Dizi aşkı gerçek mi oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade’nin aşk yaşadığı iddiası magazin basınına bomba gibi düştü.

Magazin basınında yer alan haberlerde, geçtiğimiz sezon final yapan Show TV’nin Üç Kuruş dizizinde rol gereği sevgili olan Nesrin Cavadzade ve Uraz Kaygılaroğlu’nun, arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Ancak iki taraftan da kısa sürede açıklama geldi. Uraz Kaygılaroğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Bugün rol arkadaşım Nesrin Cavadzade’yle ilgili çıkan haberler tamamen asılsızdır, ilgilisinin bilgisine…” ifadelerini kullandı ve aşk iddialarını yalanladı.

Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade arasında neler oluyor? Dizi aşkı gerçek mi oldu? 112

Nesrin Cavadzade de meslektaşının mesajını, instagram hesabından yayınladı. Cavadzade ayrıca, eski rol arkadaşıyla birlikte Üç Kuruş dizisinin setinden bir fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayarak şu ifadeleri kullandı; “Afişin çekildiği setin ilk gününden son gününe kadar hep altın kalp, hep dost, hep komik, hep candan. Biz de ellerimizi havaya kaldırıp iyi ki sen diyoruz. Keşke herkesin senin gibi arkadaşı olsa, canım Uraz.”

Uraz Kaygılaroğlu ile Nesrin Cavadzade arasında neler oluyor? Dizi aşkı gerçek mi oldu? 113

Öte yandan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz ay yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Gökhan Alkan’dan ayrılmıştı. Evlenmeleri beklenen Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan’ın ilişkilerini sonlandırdıklar sosyal medyada birbirlerini takibi bırakmaları ve birlikte yer aldıkları fotoğrafları hesaplarından silmeleriyle ortaya çıkmıştı.