Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu kızıyla kamera karşısına geçti! Herkesi evde saygıya davet etti!

Uraz Kaygılaroğlu kızıyla kamera karşısına geçti! Herkesi evde saygıya davet etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en başarılı oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için kızıyla birlikte kamera karşısına geçti. Kaygılaroğlu, kızı Ada’yla birlikte rol aldıkları reklam filminde kadın erkek eşitliğinin evde başladığına dikkat çekti.

Halen Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Kartal karakteriyle izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu, özellikle Sefirin Kızı dizisindeki rolünün ardından Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri oldu. Başarılı oyuncu her projesindeki başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

Kaygılaroğlu bu kez bir reklam filmi için kızı Ada’yla birlikte sete çıktı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çekilen reklam filminde Uraz Kaygılaroğlu, izleyicilere kızıyla birlikte “eşitlik ve saygı evde başlar” mesajı verdi.

Reklam filmi özellikle Uraz Kaygılaroğlu hayranları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. Başarılı oyuncunun kadın erkek eşitliğine dikkat çeken bu reklam filminde oynaması hayranları tarafından takdir edildi.

Öte yandan Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi reytinglerde çok da başarılı gitmiyor. Sezona büyük bir iddiayla başlayan dizi bir türlü reytinglerde istediği başarıyı yakalayamadı.

Dizi hayranları senaryo noktasında birçok eleştiri yaparken, eldeki oyuncu kadrosunun da iyi değerlendirilemediği düşüncesini sosyal medyada paylaşıyor. Nursel Köse, Aslıhan Malbora, Nesrin Cavadzade gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Üç Kuruş dizisi için sezon sonuna kadar ekranda kalıp kalamayacağı tartışmaları başladı bile…