Ana sayfa Dizi Haberleri Üst üste dizilerine final yaptıran Show TV’nin 2 yeni dizisi de gözden düştü!

Üst üste dizilerine final yaptıran Show TV’nin 2 yeni dizisi de gözden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında iyi olarak tabir edilen reytinglere sahip olan dizilerin devam etmesi beklenir. Ancak Show TV bu sezon aldığı karar ile herkesi şaşırttı. Özellikle de Ramo ve Kuzey Yıldızı dizisilerinin final yapması birçok izleyiciyi rahatsız etti. Her iki yapımda kendi klasmanlarında iyi sonuçlar alabilen ve devam edebilecek hikayelere sahip işlerdi. Arıza ve Alev Alev de bitti ama bu iki dizi için hikaye noktasında sıkıntılar mevcuttu. Çukur ise 4. sezon ile birlikte zirvede bitirmeyi istedi ve bunu da gerçekleştirdi.

Üst üste finallerle anılan Show TV, ekrana yeni dizilerini yaz günlerinin başında sürdü. Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli yapımlarla izleyicilerin ilgisini çekmeye çaba harcayan kanal adına pek de iyi bir durum yok… Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisinin başrolünde yer aldığı Cam Tavanlar dizisinde beşinci bölüm geride kaldı… Ancak şu ana kadar dizinin elde ettiği reytingler ve sosyal medyaya yansıyan etkileşim gücü pek de yeterli değil. Benzer bir durum Kahraman Babam dizisinde de yaşanıyor.

Üst üste dizilerine final yaptıran Show TV'nin 2 yeni dizisi de gözden düştü! 4

Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır’ın başrollerinde yer aldığı Kahraman Babam dizisi Haziran ayında ekrana yeniden döndü ama beklenen ilgi bir türlü gelmedi. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı dizinin reytingleri düşük seyrediyor.

Sosyal medya yankısı da yine düşük olan Kahraman Babam projesinin beklentilerin çok altında kaldığını söyleyebiliriz.

Üst üste dizilerine final yaptıran Show TV'nin 2 yeni dizisi de gözden düştü! 5

Hem Cam Tavanlar hem de Kahraman Babam projelerine izleyicilerin ilgisi az oldu. Show TV, yeni sezon için çok farklı projeler hazırlıyor.

Ancak devam etme ihtimali olan dizilerine final yaptırarak belki de kaybettiği izleyici ilgisini çok arayabilir.

En azından yaz ekranında kanalın planlarının tutmadığını görebiliyoruz.