Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolü Barış Kılıç’ın gündeminde diziden çok daha önemli bir şey var!

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolü Barış Kılıç’ın gündeminde diziden çok daha önemli bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti isimli dizide başrolde yer alan Barış Kılıç, canlandırdığı Ömer karakteri ile son dönemde de yine izleyicilerin en sevdiği isimlerden birisi olmayı sürdürüyor. Evrim Alasya ile dizinin hikayesinde çok başarılı bir partnerlik yürüten Barış Kılıç, deprem felaketi sonrasında bir şekilde yeniden rutine döndüklerini ve sette çekimlerin başladığını söyledi.

Barış Kılıç, ülke olarak zor zamanlar geçirdiğimize de değindi ve şunları anlattı: “Zor zamanlar geçiriyoruz ama bir yandan da kaldığımız yerden başlamak zorundayız. Maalesef bugün de yine deprem oldu. İlk iki hafta bütün ekip olarak biz de sahadaydık. Organizasyonların içindeydik. İnsanların oradaki yaralarına destek olmaya çalıştık.”

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla yaşanan iki büyük deprem felaketi ile binlerce bina yıkıldı ve 44 binden fazla kişi yaşamını yitirdi. 110 binin üzerinde yaralının bulunduğuna ve milyonlarca kişinin de hayatının bir anda değiştiğine tanıklık ettik. Barış Kılıç da bu süreçte sette çalışmaları durdurarak bölgedeki halka yardım sağlamak için çaba içine girdiklerinden bahsetti.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolü Barış Kılıç'ın gündeminde diziden çok daha önemli bir şey var! 8

Ünlü oyuncu, ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade ederken, bir şekilde insanların normal hayatlarına dönmesi gerektiğini ama bunun da zaman ile olabileceğini ifade etti.

Barış Kılıç, “Hala orada hayat zor. Bunun da farkındayız, biliyoruz. İnşallah onlar için de bir an önce hayata devam edebilmeleri adına şartlar sağlanır” diye temennide bulundu.

Ünlü oyuncu, herkesin büyük bir travma yaşadığını ve kendisinin de ‘Acaba ne olacağız’ diye düşünmeden edemediğini de ifade etti.

İstanbul’da da büyük bir deprem beklentisi var ve ünlü oyuncu da bunun bilinci ile hem yaşadıkları evi deprem yönünden kontrol ettirdiklerini hem de deprem çantası hazırladıklarını anlattı.

Barış Kılıç, depremin artık hayatın içinde olduğunu ve Kahramanmaraş’ta yaşananların herkesi daha bilinçli hale getirdiğini ifade etti.

Yetkililere seslenen Barış Kılıç, en kısa zamanda en az hasar ile bu depremi atlatmak adına girişimler yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Deprem sonrası süreçte sosyal medyada yaşananlardan büyük rahatsızlık duyduğunu ve sorumsuz kişilerin paylaşımları nedeniyle artık sinirlerinin bozulduğunu anlatan Barış Kılıç, şu tepkiyi gösterdi:

“Sosyal medyada bunu bir yarış haline getirmeye çalışmak, bir taraf olmaya çalışmak ne kadar çirkin. Nefret ettim yani. Sosyal medyasından da iğrendim bu süreçte, nefret ettim. Çok yıldım.”