Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üst üste şanssızlıklar yaşayan Kubilay Aka’ya nazar değdi!

Üst üste şanssızlıklar yaşayan Kubilay Aka’ya nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Eylül ayında koronavirüse yakalanması ile gündem olmuştu. “Bu covid kime bulaştığını bilmiyor” diyerek de esprili bir paylaşım yapan oyuncu, ayrıca evinde düşmüş ve başını yaralamıştı. Oyuncu sonrasında koronavirüse yakalandı ve en son da geçtiğimiz hafta top oynarken düştü ve kaburgası kırıldı.

2021 yılında üst üste yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen Kubilay Aka, artık daha iyi olduğunu söyledi. Sağlığının düzelmekte olduğunu anlatan oyuncu, uyuyabildiği için de memnun olduğunu söyledi.

Oyuncu sağlık durumu için şöyle konuştu: “Daha iyiyim, uyuyabilmeye başladım. Sağlık önemli, herkesin dikkat etmesi lazım, özellikle pandemi döneminde. Maskeler azalıyor, inşallah önlemlerimize dikkat ederiz.”

2021 yılının çeşitli sorunlarla ve boğucu şekilde geçtiğini anlatan oyuncu, “İnşallah 2022 herkes için iyi geçer” dedi. Yaz döneminde Cam Tavanlar isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, 8 bölümde sona eren projeden sonra Modern kadın isimli dijital dizinin ekibine katılmıştı.

Bu dizinin çekimlerinden sonra ise Oğlum isimli diziden teklif alan Kubilay Aka, bu projeyi de kabul etti. 4 sezon Çukur dizisinde büyük çıkış yapan oyuncu, yeniden Show TV ekranına bu sefer Oğlum dizisiyle dönüş yapacak.