Ana sayfa Sosyal Medya Usta aktör Zafer Ergin’in Arka Sokaklar hırsına ne demeli!

Usta aktör Zafer Ergin’in Arka Sokaklar hırsına ne demeli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi yeniden ekranlara dönüş yaptı. 17. sezonuna 14 Ekim Cuma akşamı 633. bölüm ile başlayan dizi, bugüne kadar Türk televizyonlarının en uzun süren yapımı olma özelliği de taşıyor.

Bu sezon dizide yer alan başrol oyuncuları arasında Mesut karakterini canlandıran, Şevket Çoruh’u göremeyeceksiniz. Çünkü ünlü oyuncu yaz arasında hem sinema hem de tiyatro çalışmalarına daha ağırlık vermek için dizinin kadrosundan ayrıldı.

16 sezon boyunca hikayenin bel kemiği olan Şevket Çoruh’un ayrılığı tüm izleyenleri üzdü. Dizinin 633. bölümünün reytinglerde eski günleri aratan oranlar elde etmesinde Mesut karakterinin payının da olduğu söylenebilir.

Dizinin ana kadrosunda yer alan Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu yine başarılı şekilde rollerine devam ediyor.

30 Ağustos 1942 yılında dünyaya gelen ve 80 yaşında olmasına rağmen halen dinç bir şekilde Arka Sokaklar dizisinin setinde gençlere örnek teşkil eden Zafer Ergin, hırsından da bir şey kaybetmedi.

Usta aktör Zafer Ergin'in Arka Sokaklar hırsına ne demeli! 7

Her daim günceli yakalayan dizi hakkında konuşan Zafer Ergin; “Hikayeler sürekli değiştiği, karakterlere her sezon yenileri eklendiği için dizi güncelliğini hiç kaybetmiyor. Bunun da uzun soluklu bir yolculuk neticesinde oluştuğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Daha önceki röportajlarında da usta aktör dizinin uzun yıllar daha devam etmesini istediğini ve kendisini de severek projede yer almayı sürdüreceğini söylemişti.

İlerleyen yaşına rağmen Zafer Ergin’in halkın büyük sevgisini kazanan bir rolle ekranda yer almaya devam etmek istemesi de takdir edilecek bir davranış olarak dikkatlerden kaçmıyor.