Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Bülent İnal’ın Mevlana dizisinin setinden yaptığı paylaşım heyecan yarattı!..

Usta oyuncu Bülent İnal’ın Mevlana dizisinin setinden yaptığı paylaşım heyecan yarattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT’nin dijital platformu için çekimleri yapılan Mevlana dizisi izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Çekimleri Konya’da devam eden dizide ilk olarak baş rolde Timuçin Esen’in yer alması bekleniyordu ancak sonradan Mevlana rolünü Bülent İnal’ın canlandıracağı ortaya çıkmıştı.

13. yüzyılda geçen proje için çok büyük prodüksiyon yapıldı. O döneme ait bir şehir ortamı kurulurken, ayrıca hem aksesuarlar hem de kostümler için büyük bir emek verildi.

2 aydan uzun süredir sette olan ekibin 10 bölümü tamamladığı ortaya çıktı. Henüz daha dizinin çekimleri devam ediyor ve yaz başına kadar da ekibin sette çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Dizide Mevlana’yı canlandıran Bülent İnal’ın  instagram hesabından yaptığı paylaşım heyecanı artırdı. Oyuncu, karakterinin fotoğrafını Mevlana’nın, ‘Sen yeter ki gözlerindeki perdeyi arala’ notuyla paylaştı.

Usta oyuncu Bülent İnal'ın Mevlana dizisinin setinden yaptığı paylaşım heyecan yarattı!.. 7

Kale Film tarafından çalışmaları titizlikle yürütülen dizinin baş rollerinde Bülent İnal’a aralarında İlker Aksum, Kaan Yıldırım, Ushan Çakır, Ahu Türkpençe, Can Nergis, Altan Gördüm, Burç Kümbetlioğlu gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Can Ulkay’ın yönetmenliğinde dizi ekibi yoğun şekilde çalışıyor. Ali Aydın’ın senaryosunu yazdığı dizinin hikayesi kadar, o dönemi yansıtmak için yapılan prodüksiyon çalışmalarının sonuçları da merakla bekleniyor. Çekimlerin Mayıs ayına kadar devam etmesi bekleniyor.