Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Cem Davran anne acısı yaşıyor!..

Usta oyuncu Cem Davran anne acısı yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu  Cem Davran anne acısı yaşıyor. Bugüne kadar, Tatlı Betüş, Ruhsar, Şaşı Felek Çıkmazı, Yuvam Yıkılmasın, Çocuğun Var Derdin Var, 8. Gün ve Aşkın Tarifi gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan usta oyuncu Cem Davran’ın annesi vefat etti.

Cem Davran, instagram hesabından yaptığı açıklamada, annesi Ayfer Naciye Davran’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Oyuncu paylaşımında, “Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; 15 Ağustos günü öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camisi’nde. Nurlarda uyu kraliçem” ifadelerini kullandı. Usta oyuncu Cem Davran anne acısı yaşıyor!.. 7

Cem Davran’ın paylaşımına pek çok ünlü isim de yorum yaptı. Manken ve sunucu Çağla Şikel, ‘Sabırlar diliyorum. nur içinde uyusun’ yorumunu yaparken, oyuncu Demet Evgar, ‘Cemciğim sabır diliyorum. Nur içinde olsun’ yorumunda bulundu.

Usta oyuncu Demet Akbağ da Cem Davran’a baş sağlığı dileyen isimler arasında yer aldı. Akbağ yorumunda, ‘Sabır dilerim, başın sağolsun arkadaşım, nur içinde yatsın anneciğin” ifadelerini kullandı. Binlerce hayranı da oyuncuya baş sağlığı diledi.  Cem Davran’ın annesi Naciye Ayfer Davran’ın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.