Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Cem Davran hayranlarına yeni yılda yeni proje müjdesi verdi!..

Usta oyuncu Cem Davran hayranlarına yeni yılda yeni proje müjdesi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarına en son Kanal D’de yayınlanan Aşkın Tarifi dizisiyle gelen usta oyuncu Cem Davran diziden sonra tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Kendi özel tiyatrosunu kuran usta oyuncu, Muhsin Ertuğrul’un ‘’Yarın kıyamet kopacağını bilsem, bugün yeni bir tiyatro daha açardım.‘’ sözünü paylaşarak ilk oyunları Üçü Bir Arada’nın sahneleceğini duyurmuştu.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı; Cem Davran, Celil Nalçakan ve Onur Özaydın’ın oynadığı Üçü Bir Arada isimli oyunla izleyenlerinin karşısına çıkan oyuncunun yeni yılda hayranlarına yeni bir oyun sürprizi daha var.

Oyunun adı, Samanyolu’nu Bilir misiniz?‘. 2 perdelik oyunda Cem Davran’a usta oyuncu Hakan Gerçek eşlik ediyor.

Usta oyuncu Cem Davran hayranlarına yeni yılda yeni proje müjdesi verdi!.. 7

Samanyolu’nu Bilir misiniz? adlı oyun, 12 Şubat 2022 tarihinde saat 20.30’da Fişekhane Ana Sahne’de izleyici ile buluşacak.  Cem Davran ve Hakan Gerçek ikilisinin aynı zamanda yönettiği oyunun konusu ise şöyle;

Bir yerlerde her zaman bir savaş vardır! İşte o savaşlardan birinde kimliğini yitirmiş bir adamla, aktörlükle başlayan hikâyesini asabiyeci olarak sürdüren doktorun, kendi yıldızlarına doğru yolculuğudur bu. Buluşma yerlerinin adıdır Samanyolu. “Yıldızlarımız ancak biz onları fark ettiğimizde parlar.” İki özgür ruhun zamansız masalına tanıklık edeceksiniz. Kim bilir belki siz de yıldızlarınızı fark eder ve Samanyolu’na doğru yola koyulursunuz.