Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Haluk Bilginer’in yeni partneri Yasemin Allen oldu!..

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in yeni partneri Yasemin Allen oldu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –En son Gold Film imzalı Erkek Severse isimli dizide ‘Yelda’ karakterini canlandıran oyuncu Yasemin Allen yeni projesini sosyal medyadan duyurdu.

Oyuncu, Barbara Nadel’in kaleme aldığı 24 kitaplık Çetin İkmen serisinden ekranlara uyarlanacak olan The Turkish Detective (Türk Dedektif) dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile birlikte rol alacak.

2023’te Paramount+ platformunda izleyiciyle buluşacak olan 8 bölümlük dizinin ortak yapımcılığını Miramax, Ay Yapım ve ViacomCBS Int’l Studios, senaristliğini Ben Schieffer, yönetmenliğini ise Niels Arden Oplev üstleniyor. Çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek olan yapımın başrollerinde ise Haluk Bilginer ve Yasemin Allen’a Ethan Kai eşlik ediyor.

Deadline’da yer alan habere göre Miramax, Ay Yapım ve Paramount ortaklığında hayata geçirileceği söylenen seriye Paramout+’tan resmen onay geldi.

Usta oyuncu Haluk Bilginer'in yeni partneri Yasemin Allen oldu!.. 7

Haberi sosyal medya hesabından duyuran Yasemin Allen paylaşımına; ‘Bu projenin bir parçası olmaktan çok çok gurur duyuyorum’ yazdı.

Çekimleri bu ay İstanbul’da başlayacak olan yapımda dedektif İkmen’e Bilginer, dedektifin ortağı Mehmet Süleyman’a Kai, ikiliye suçlara çözmekte yardım eden Dedektif Ayşe Farsakoğlu’na ise Allen hayat verecek.

2020 yılında, Barbara Nadel’ın ‘The Cetin Ikmen Crime Novels (Inspector Ikmen)’ isimli kitap serisinden uyarlanacak bir dizi üzerinde çalışıldığı ve bu serinin The Turkish Detective ismi ile yayınlanacağına dair pek çok söylenti ortaya çıkmıştı.

ViacomCBS ve Miramax şirketlerinin hayata geçirmeye hazırlandığı bu projenin 2021’de yayınlanması bekleniyordu. Ancak işler yolunda gitmemiş olacak ki bu proje hakkında o dönemde daha fazla detaya ulaşamamış, ekranlarda da görememiştik. Şimdi ise Miramax, Ay Yapım ve Paramount ortaklığında hayata geçirileceği söylenen seriye Paramout+’tan resmen onay geldi.

Başarılı seri Skins gibi pek çok serinin senaristi olarak görev alan deneyimli senarist Ben Schiffer’ın yazarlığını üstleneceği serinin yönetmen koltuğunda ise Ejderha Dövmeli Kız’ın yönetmen koltuğunda oturan Niels Arden Oplev yer alacak.