Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Hümeyra neden isyan etti?

Usta oyuncu Hümeyra neden isyan etti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu ve şarkıcı Hümeyra ve merhum Mithat Bigat’ın oğlu, metin yazarı Sadık Bigat geçen yıl Teşvikiye’deki evinde kalp krizi geçirerek hayatnı kaybetmişti. Oğlunun vefatıyla zor günler geçiren Hümeyra, aylar sonra ilk kez objektiflere takıldı.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre Oğlu Sadık Bigat’ı  1.5 yıl önce kaybettikten sonra hiçbir projeyi kabul etmeyip, yas tutan Hümeyra, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Hümeyra, oğlunun vefatından sonra, “Ne kadar iyi olabilirim ki?” diye açıklamada bulunmuştu.

Usta oyuncu Hümeyra neden isyan etti? 7

Alışverişe çıkan ve hayli keyifsiz olduğu görülen Hümeyra kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Bin yaşıma geldim artık beni çekmeyin” diyerek, çıkıştı.

Soruları yanıtsız bırakıp, alışverişine devam eden usta oyuncu en son Fox TV ekranlarında yayınlanan ‘Kadın’ dizisinin son sezonunda ‘Fazilet Aşçıoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı. Oyuncu dizinin Şubat 2020’deki  finalinin ardından başka projede rol almadı.

74 yaşındaki sanatçı, “Artık setleri kaldıracak gücüm yok. 12 saat süren çalışma süreleri bana fazla. Ayrıca hastayım. Bir daha uzun süreli işlerde oynayamam. Misafir oyuncu olarak belki katılırım” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.