Ana sayfa Sinema Usta oyuncu Nevra Serezli’den yeni film müjdesi! Hem de Türk sinemasının usta aktörü ile birlikte!..

Usta oyuncu Nevra Serezli’den yeni film müjdesi! Hem de Türk sinemasının usta aktörü ile birlikte!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta tiyatro sanatçısı Nevra Serezli TRT2’de yayınlanan Hülya Koçyiğit’in sunduğu Film Gibi Hayatlar adlı programa konuk oldu.

Şu sıralar Ağaçlar Ayakta Ölür adlı tiyatro oyunuyla sahnede olan Nevra Serezli programda yeni bir film müjdesi de verdi.

Nevra Serezli Türk sinemasının başka bir usta ismi, Metin Akpınar ile beyaz perdede yeniden bir araya gelecek. Geçmişte pek çok kez aynı projede yer alan ikilinin yeniden buluşacak olması hayranlarını heyecanlandırdı.

Son derece heyecanlı olduğu gözlenen Nevra Serezli de programda konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “Bir film projesi var. Metin Akpınar ile birlikte oynayacağız. Çok keyifli olacağına inanıyorum. Böyle işler çıkınca insan yeniden hayat buluyor. Kendine geliyor. Boşuna durmadım diye düşünüyorsun.”

Usta oyuncu Nevra Serezli'den yeni film müjdesi! Hem de Türk sinemasının usta aktörü ile birlikte!.. 1

Usta oyuncu genç oyuncular hakkında söylediği şu sözlerle de dikkat çekti;  “Gençler şimdi iyiler, kabiliyetliler. Bütün seyrettiğim projelerde beni iten, ‘Ay ne kadar kötü oyuncu’ dediğim gerçekten çıkmıyor. Tabi çok ince detaylarda hatalar bulduğum olabilir.

Rejiler de güzelleşti, ışık iyileşti. Bence senaryoda hatalar olabiliyor. Çok klasikleşmiş senaryolarda artık karton karakterler görmekten sıkıldık.”