Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nurseli İdiz ekranlara geri dönüyor!

Usta oyuncu Nurseli İdiz ekranlara geri dönüyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 60 yaşındaki usta sanatçı Nurseli İdiz uzun süredir ekranlardan uzakta. Oyuncu en son 2018 yılında ‘Hıçkırık’ adlı dizide ‘Perihan’ karakterine hayat verdi. 2019 yılında ise ‘İstanbullu Gelin’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Nurseli İdiz’i hayranları özledi.

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülenen Nurseli İdiz setlere geri döneceğinin müjdesini verdi. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden ünlü oyuncu yakın zamanda yeni bir diziye başlayacağını belirtti.

Nurseli İdiz,”Oyun başlıyor, bir tane dizimiz var. Çok fazla dizi yapılıyor, çoğu tutmuyor… Saçma sapan işler oluyor. Senaryolar birbirine benziyor. Bu kadar çok dizi yapılmasın, düşünüp taşınıp daha iyi diziler yapılmaya gayret edilsin” açıklamasını yaptı.

Usta oyuncu Nurseli İdiz ekranlara geri dönüyor! 7

Öte yandan İdiz geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, yeni projesinde estetik takıntılı bir kadını canlandıracağını ancak kendisinin hiç estetiği olmadığını söylemişti. Usta oyuncu, “Ben doğalımdır, kötü oluyor botoksla ifade kaybı oluyor hiç yaptırmadım, şimdilik gerek yok, biraz daha kırışırsam belki ufak tefek şeyler yaparım ama genlerim sağlam. Trakya genim var benim” diye konuşmuştu.