Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Selda Alkor’un içini kimler sızlattı?

Usta oyuncu Selda Alkor’un içini kimler sızlattı?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Yer aldığı sayısız film ve Türkiye televizyonlarına damga vurmuş dizileriyle efsaneleşen usta sanatçı Selda Alkor instagram hesabından yaptığı bir paylaşımlarla hayranlarını zamanda yolculuğa çıkarmaya devam ediyor.

Yeşilçam’ın usta ismi son paylaşımında vefat eden oyuncu dostlarını andı. Geçmiş yılları yad eden Selda Alkor,  1965 yılında çekilen ‘Çiçekçi Kız’ filminin setinden bir kare paylaşarak altına şu duygusal sözleri yazdı.

“Sevgili gönül dostlarım ilk tbt fotoğrafım ‘Çiçekçi Kız’ filmimden çoğu rahmetli oldu nurlarda yatsınlar… 1965 yılı film ekibimiz Nejat Saydam, Melih Sertesen, Melih Üstüngör, Tanju Gürsu…

Usta oyuncu Selda Alkor'un içini kimler sızlattı? 7

Set ve ışık ekibi, dekor bu resme bakarken içim sızlıyor kimler yoktu ki; Nuri Altınok, Reha Yurdakul, Osman Alyanak, Avni Dilligil, Necip Tekçe, Necdet Tosun, Sami Hazinses, Diclehan Baban sanırım tek yaşayan Süleyman Tekcan. Nurlarda uyusunlar…”

Film, bir bestekarın sokaklardan kurtardığı çiçekçi kız ile bestekarın oğlunun ve çiçekçi kız arasında geçen aşk üçgenini konu alıyordu.

En son Star TV’nin Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Selda Alkor bir süredir ekranlardan uzakta. Usta oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık hayranlarıyla bir araya geliyor.