Ana sayfa Sosyal Medya Usta Yönetmen Çağan Irmak yılın son günlerinde yeni proje ve Netflix mutluluğu yaşıyor!

Usta Yönetmen Çağan Irmak yılın son günlerinde yeni proje ve Netflix mutluluğu yaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar pek çok başarılı dizi ve filme imzasını atan yetenekli yönetmen Çağan Irmak yılın son günlerinde yeni bir proje heyecanı yaşıyor.

Usta yönetmen, Netflix dijital platformu için ilk dizisini çekecek. Çağan Irmak yeni dizisinde sadece yönetmen değil, senarist olarak da karşımıza çıkacak.

Çağan Irmak, heyacanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaşarak; ‘Bu yılın son paylaşımı bu olsun. 2022 tüm çirkinliklere inat güzelliklerle gelsin’ notunu düştü.

Usta Yönetmen Çağan Irmak yılın son günlerinde yeni proje ve Netflix mutluluğu yaşıyor! 7

Çağan Irmak’ın, Netflix için çekeceği yeni proje bir mini dizi olacak. 03 Medya yapımcılığında çekilecek dizinin senaryosu da Çağan Irmak tarafından kaleme alınıyor. Sekiz bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak oyuncu kadrosunun belirlenmesi için görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Her dizisinde izleyicinin kalbine dokunan duygusal hikayeleriyle dikkat çeken Çağan Irmak’ın bu projesinin de sıra dışı bir hikayeye sahip olduğu belirtiliyor.

Çağan Irmak’ın yönettiği ve baş rolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yeşilçam dizisi ise halen BluTV’de devam ediyor. Müzikleri ve kostümleriyle izleyiciyi bambaşka bir dünyaya götüren Yeşilçam dizisi halen devam eden ikinci sezonun sonunda final yapacak.