Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bir devir kapandı, Barış Arduç döneminden ilk sürpriz!

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bir devir kapandı, Barış Arduç döneminden ilk sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Uyanış Büyük Selçuklu, dün akşam ekrana gelen 34. bölümü ile birlikte bir sezonu tamamladı. İkinci sezonda ise hikaye geriye doğru ilerleyecek. ilk sezonda Sultan Melikşah dönemini izleyen dizi hayranları, ikinci sezonda kadronun tamamen değiştiğine şahit olacak. Çünkü artık hikaye Melikşah’ın babası Sultan Alparslan üzerinden aktarılacak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi çok başarılı bir yapım olarak 34 haftalık dönemi noktaladı. Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Mehmet Özgür harika performansları ile dizi hayranlarını mest etti. Birçok ünlü ismin de kadrosunda yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu’nun ilk sezonu unutulmazlar arasına yerleşti. Dizinin hayranları muhteşem bir oyunculuk sergileyen tüm kadroya sosyal medyadan teşekkürlerle veda etti.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde yepyeni bir dönem başlıyor. Bunun ilk işareti de dizinin 34. bölümünün finalinde verildi. Barış Arduç’un Sultan Alparslan olarak Büyük Selçuklu hikayesini başlatacağı dönemi 3 sezon boyunca izleyeceksiniz.

Sultan Alparslan karakterinde ise Barış Arduç’u göreceksiniz. İlk sürpriz de yine dizinin 34. sezon finalinde geldi. Arduç’a ilk selam anlamı taşıyan 2. sezona gönderme yapan kısa video da çok ilgi çekti…

Mehmet Özgür, dizide Nizamülmülk karakteri ile yer alıyor. Muhteşem oyunculuğu ile parmak ısırtan Özgür, yeni sezonda kadroda kalan tek isim olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek.

İkinci sezona gönderme yapılan videoda da Nizamülmülk karakterinin daha genç olduğu yılları göreceksiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bir devir kapandı, Barış Arduç döneminden ilk sürpriz! 7

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yönetmeni Emre Konuk da ilk sezonun tamamlanmasının ardından twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

“Bize inanıp 34 hafta boyunca eşlik eden seyircilerimize, kamera arkasındaki gizli kahramanlara, oyuncularımıza, sektöre yeni bir soluk getirmemize ve ecdadımızın tarihini anlatmamıza imkan veren TRT Genel Müdürümüz @ibrahimeren beyefendiye teşekkür ederiz.”