Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu tüm kadronun işi bitti, dizi için alınan son karar izleyiciyi çıldırttı!

Uyanış Büyük Selçuklu tüm kadronun işi bitti, dizi için alınan son karar izleyiciyi çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili gelen haberler dikkatleri çekerken, sosyal medyada izleyicilerin itirazları da herkesin merakını artırdı. Büyük emekler verilen dizinin ikinci sezonunun çok farklı olacağı ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Mehmet Özgür dışında tüm kadronun veda edeceğini, yeni sezonda bambaşka bir hikaye ile izleyicilerin karşılaşacağını ve yepyeni bir kadro kurulmakta olduğu bilgisini paylaştı. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin başrolünde yer aldığı TRT1 dizisinde eşi benzeri görülmemiş bir değişim dalgası yaşanıyor.

İlk sezonu Melikşah olarak gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu’nun gelecek sezon hikayeyi geriye doğru çevireceği ve Sultan Alparslan döneminin anlatılacağı gelen haberler arasında. Barış Arduç ile de Sultan Alparslan rolü için 3 sezonluk anlaşma yapıldığı da ifade ediliyor.

34. bölümü ile birlikte 31 Mayıs Pazartesi günü ilk sezonu tamamlayacak olan dizide Mehmet Özgür dışındaki tüm oyuncular ayrılacak. Nizamülmülk karakterine hayat veren Özgür, Sultan Alparslan döneminde de hikayede yerini koruyacak.

Uyanış Büyük Selçuklu tüm kadronun işi bitti, dizi için alınan son karar izleyiciyi çıldırttı! 9

Dizinin hayranları ise bu kadar büyük emek verilen bir projede, oyunculara haksızlık yapıldığı düşüncesine sahip. Dizinin ilk sezonu için hem büyük bir prodüksiyon ortaya konuldu hem de tüm oyuncu kadrosu çok yoğun ve büyük emekler vererek projeyi başarıya taşıdı.

Ancak tüm bu emek ve çabalar sadece 1 sezon için miydi? İşte bu soruyu soran dizi hayranları sosyal medyada duruma itiraz ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Sosyal medyada bunlar konuşulurken, Uyanış Büyük Selçuklu ekibinden veya yapımcıdan herhangi bir bilgi de gelmiyor. Sette neler olduğu, senaryonun neden bu kadar büyük bir değişim yaşadığı, neden Melikşah döneminin devam ettirilmediği gibi birçok soruyu sosyal platformlarda bulabilirsiniz.

Bu arada dizinin yönetmeni Emre Konuk, başrol oyuncusu Buğra Gülsoy’a veda paylaşımında bulundu. Emre Konuk, Gülsoy ile birlikte bir sahneyi anlatırken çekilen fotoğrafı “İyi ki seninle oldu Melikşah” diyerek yayınladı. Tüm dizi hayranları bunu yönetmenden başrol oyuncusuna veda mesajı olarak değerlendirdi. Buğra Gülsoy da bu paylaşımı beğendi.

Uyanış Büyük Selçuklu tüm kadronun işi bitti, dizi için alınan son karar izleyiciyi çıldırttı! 10

Gülsoy da instagram hesabından dizideki atı Bilginer ile bir pozunu yayınladı. Oyuncu herhangi bir yorum yapmadı.

Uyanış Büyük Selçuklu tüm kadronun işi bitti, dizi için alınan son karar izleyiciyi çıldırttı! 11

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hayranları ise şaşkın ve üzgün. Sosyal medyada birçok soru soruluyor ve sette neler olduğu ile ilgili bilgi almaya çalışıyor.

Dizinin 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 33. bölümden 2. fragmanı da aşağıda bulabilirsiniz.