Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu’nun Tapar’ı Ali Gözüşirin yine bir tarihi dizide!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Tapar’ı Ali Gözüşirin yine bir tarihi dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Ocak 1995 tarihinde dünyaya gelen Ali Gözüşirin, son dönemde öne çıkan genç yeteneklerden birisi oldu. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler ve Meseleler bölümünden mezun olan oyuncu, tiyatro ile daha ilkokul yıllarında tanıştı.

Lise döneminde de tiyatro faaliyetlerine devam eden genç oyuncu, dizilerde yer almaya 2017 yılında Ufak Tefek Cinayetler ile başladı. Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde Veteriner İbrahim olarak devam eden oyuncu, son olarak Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide çok dikkat çeken Muhammed Tapar karakterini canlandırdı.

Oyunculuk öncesinde moda defilelerine katılan, mankenlik yapan ve sonrasında kendisini oyunculukta bulan Ali Gözüşirin, yine bir tarihi yapım için anlaşma yaptı.

Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören Rise of Empires Ottoman isimli dizinin yeni sezonu için çalışmalar devam ediyor. Ali Gözüşirin’in de yeni ekipte yer alacağı ortaya çıktı.

Oyuncunun rolü merak edilirken, ilk sezonda müthiş bir kadro ile çok başarılı çekimler gerçekleştirildi. Dizi Netflix’te yayınlandıktan sonra eleştirmenlerden çok olumlu yorumlar aldı.

Ali Gözüşirin için projenin devam bölümünde yer almak kariyer açısından çok önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti.