Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu’nun Turna’sı Sevda Erginci yeni dizisini buldu!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Turna’sı Sevda Erginci yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız sezonun en başarılı yapımlarından birisi kuşkusuz Uyanış Büyük Selçuklu oldu… İlk sezonda diziye emek veren ve Turna karakterini canlandıran isim Sevda Erginci olmuştu… Yasak Elma dizisindeki Zeynep’ten sonra Sevgili Geçmiş’te erken final şanssızlığı yaşayan Sevda Erginci, TRT1 dizisinde ise moral bulmuştu.

Son dönemin en çok konuşulan hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarından övgüler alan Sevda Erginci, yeni sezonda yer alacağı dizisini seçti… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre NTC Medya tarafından Fox TV için hazırlamakta olduğu El Kızı dizisinde Sevda Erginci de yer alacak.

Yeni sezonda yine bir televizyon dizisi tercihi yapan Sevda Erginci, 2012 yılındaki Veda dizisinden bu yana setlerde yer alıyor. Karagül dizisinin Ayşe’si olarak popüler olan Sevda Erginci, Uyanış Büyük Selçuklu’da ise bir dönem dizisinde yer almanın tecrübesini yaşamıştı.

Feride Kaytan dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Muğla’da yapılacak çekimler için hazırlıklar devam ediyor ve bayram sonrasında da ekibin sete çıkması bekleniyor.

Son dönemde başrollere adını yazdıran Sevda Erginci’nin yeni dizisindeki performansı ve karakterini de hayranları heyecanla bekliyor.