Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu’nun Yorgos’u Nik Xhelilaj yeni dizi anlaşması yaptı!

Uyanış Büyük Selçuklu’nun Yorgos’u Nik Xhelilaj yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında Arnavutluk’ta dünyaya gelen ve Türkiye’de dizi oyunculuğu ile tanınan Nik Xhelilaj birçok projede kendini gösterdi. Dizi hayranlarının özellikle 2012 yılında yayınlanan Kayıp Şehir isimli yapımdaki Kadir karakteri ile aklına yazdığı oyuncu, bugüne kadar birçok yapımda kendini gösterdi.

Nik Xhelilaj, Payitaht Abdülhamid isimli yapımda Marco isimli karakter ile tarihi yapımlarda da boy göstermeye başladı. Geçen sezon TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide Yorgos karakterine hayat veren oyuncu, yeni dizi anlaşmasını da yine tarihi bir proje için yaptı.

Netflix’te geçen sezon yayınlanan ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed karakteri ile bir hayli başarı kazandığı Rise of Empires Ottoman isimli dizinin ikinci sezonunda Nik Xhelilaj da yerini aldı.

Uyanış Büyük Selçuklu’da Muhammed Tapar karakterine hayat veren Ali Gözüşirin ile Nik Xhelilaj, yine aynı yapımda aynı sette yer alacak.

İki oyuncu da Rise of Empires Ottoman isimli dizinin ikinci sezonu için anlaşma yaptı. Emre Şahin’in yönetmen koltuğunda oturduğu projenin ilk sezonu görsel açıdan izleyenleri çok etkilemişti. Oyunculuk performansları da çok iyiydi ve Netflix’te en çok izlenen Türk yapımlarından birisi oldu.