Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor!

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 25 Film yeni bir dizi projesi hazırlıyor. Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisinin yapımcısı olan 25 Film’in projesinde en çok dikkat çeken nokta oyuncu kadrosunun çok dikkat çeken isimlerden oluşturulması… Çok önemli isimler bu dizinin kadrosunda yer alıyor ve dikkatler de Fox TV dizisinin üzerinde olacak.

Başrol oyuncuları belli olan ve yan karakterler için hala görüşmelerin devam ettiği dizinin çekimleri Kars’ta gerçekleştirilecek. İstanbul sahnelerinin de olacağı bilinen dizinin başrolünde Aslıhan Güner’in olması önemli bir artı olarak görülüyor. Güner, daha önce sinema filmleri ile tanınıyor olsa da Kuzey Yıldızı sayesinde dizi izleyicilerinin de gönlüne girdi.

ASLIHAN GÜNER... 2 sezon süren Kuzey Yıldızı’nda Karadeniz kadını olarak çok iyi performans ortaya koyan oyuncu,1987 İstanbul doğumludur… Baba tarafından Sivas, anne tarafından Malatyalı olan Aslıhan Güner’in Karadenizli bir ailesi olmamasına rağmen, Karadeniz kadını rolünü çok başarıyla canlandırdı.

Rolü üzerine adeta bir elbise gibi giyen oyuncu, izleyicileri ekran başında 2 sezondur güldürmekte gayet başarılı oldu… Şimdi ise bir dram dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Güner, Uzak Şehrin Masalı ile yeni sezonda da yine göz önünde olacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor! 11

BARIŞ KILIÇ

Dizide bir diğer önemli isim ise Barış Kılıç olarak öne çıkıyor. Yasak Elma dizisindeki Kaya karakteri ile geçen sezon ekranda boy gösteren oyuncu, hem karizması hem de rol yeteneği ile zaten kendisini kanıtlamış bir isim…

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor! 12

GONCA VUSLATERİ

Bir başka önemli kadın oyuncu olarak Gonca Vuslateri’ni izleyeceksiniz. 1986 doğumlu olan Vuslateri, televizyon dizilerinde bir ara sıklıkla yer alıyordu. Ancak 2018 yılındaki Tehlikeli Karım isimli yapımdan sonra 3 yıl ekranlara ara verdi. Sinema filmlerinde de sıklıkla yer alan oyuncu, ayrıca Sıcak Kafa isimli bir dijital dizinin de ekibinde bulunuyor. Gonca Vuslateri’nin izleyiciler en çok da Yalan Dünya dizisindeki Eylem ve Anne dizisindeki Şule karakterleri ile akıllarına yazdı.2000’li yılların başından bu yana setlerde olan Vusleteri, yeteneklerini Uzak Şehrin Masalı’nda sergileyecek.

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor! 13

TİMUR ACAR

Timur Acar da İyi Aile Babası gibi komedi dizisinden sonra bu sefer dram yapımında boy gösterecek. Acar, Akasya Durağı dizisinden bu yana komedi rolleri ile biliniyor. Ancak Söz dizisinde olduğu gibi dram yapımlarında da başarıyla yer alabilen oyuncu, yeni sezonun dikkat çeken bir başka ismi olacak.

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor! 14

Uzak Şehrin Masalı’nda bir başka etkileyici isim ise Zeynep Eronat olarak dikkatlerimizi çekiyor. 1963 doğumlu olan Eronat, usta bir oyuncu ve rolleriyle de akılda kalıcı oluyor. 2000li yılların başından bu yana birçok dizide izlediğimiz Eronat, Sıla dizisinde Bedar olarak akılda kalıcı oldu. Kapalıçarşı dizisindeki Feraye karakterinin yanı sıra, O Hayat Benim dizisindeki Mücella da iyi bilinen rollerinden birisiydi…

ZEYNEP ERONAT

Uzak Şehrin Masalı dizisi bomba gibi kadrosuyla zirveye göz kırpıyor! 15

En son Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katılan Zeynep Eronat, yeteneklerini yeni sezonda Uzak Şehrin Masalı dizisi için sergileyecek.