Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisi için yorumlar ya beyaz ya siyah!

Uzak Şehrin Masalı dizisi için yorumlar ya beyaz ya siyah!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzak Şehrin Masalı isimli Fox TV dizisi güçlü bir dram hikayesini izleyicilerin karşısına çıkarttı. Pazar akşamları artık dram yapımları beğenenler için önemli bir alternatif ortaya çıktı. Çekimleri Kars’ta yapılan dizide başrollerde Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören bulunuyor…

Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölümünün ardından yapılan yorumlara bakıldığında ise beyaz ve siyah gibi iki farklı cephe olduğu görülüyor. Kimi dizi hayranları kadına şiddet ve kadını küçük görme gibi bazı replikler ve sahnelerden rahatsızlık duyduğunu belirten yorumlar yaptı. Diziyi bu nedenle eleştirenler sosyal medyada senaryonun sıkıntılı olduğunu vurgusunu yapıyor.

Ancak bir de diziyi çok beğendiğini söyleyen geniş bir izleyici grubu var… Çok güzel bir yapım olduğunu ve herkese tavsiye edebileceklerini belirten bu gruptaki izleyiciler, yeni bölümleri de sabırsızlıkla bekliyor. Bir dizi hayranı, “İzlerken gözlerimden yaş geldi” diye yorum bıraktı. Birçok izleyici de benzer bir durum yaşadıklarını ve bazı sahnelerde ağladıklarını belirtiyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisi için yorumlar ya beyaz ya siyah! 7

Aslıhan Güner yorumlarda en çok öne çıkartılan oyuncu olarak da görülüyor. 2 sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinde komedi performansı sergileyen oyuncu, bu sefer dram rolüyle hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncuyu çok başarılı bulduklarını belirten izleyicilerden bazıları şive konusunda sıkıntılar olduğu vurgusunu da yaptı.

Dizide iki kız kardeşin aynı adama aşık olması gibi bir izlenim edinenler de senaristlere seslenerek böyle bir durum yaratılmamasını istiyor. Böyle bir gelişmenin hikayeye zarar vereceğini belirten izleyiciler, iki kız kardeşin aynı adama aşık olması senaryosunun birçok kez kullanıldığına ve artık izleyiciyi rahatsız ettiğine vurgu yapıyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisi 2. yeni bölümü ile 19 Eylül Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. İşte yeni bölümden ilk fragman: