Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın günü ve başlama tarihi belli oldu!

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın günü ve başlama tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV herhangi bir yeni karar olmaz ise yeni sezon için ilk olarak Uzak Şehrin Masalı’nın izleyicilerle buluşturacak. Pazar akşamları ekrana gelmesine karar verilen dizinin yayın tarihi, 12 Eylül Pazar saat 20.00 olarak belirlendi.

Uzak Şehrin Masalı dizi ekibi yaklaşık 1 aydır Kars’ta çalışmalarını sürdürüyordü. Güçlü bir dram yapımı olan dizinin fragmanı da ilgiyi artıran bir etki yaptı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören gibi dört önemli isim başrolde buluştu.

Yeni sezon için en iddialı yapımlardan birisi olarak öne çıkan Uzak Şehrin Masalı, Teşkilat isimli TRT1 dizisiyle pazar akşamları reyting yarışı içinde olacak. Tabii ki ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat, bu yarışta önde olmaya aday görünüyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin hikayesinin izleyicileri derinden etkilemesi bekleniyor.

Umay karakterini Aslıhan Güner canlandıracak. Affan olarak Timur Acar’ı izleyeceksiniz. Sonay karakterinde Begüm Birgören yer alırken, Barış Kılıç ise Kürşat’a hayat verecek.İşte dizinin genel hikayesi:

Umay, kocası Affan’ın zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin yayın günü ve başlama tarihi belli oldu! 7

Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat, sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…