Ana sayfa Dizi Fragmanları Uzak Şehrin Masalı etkili bir geri dönüş yapıyor!

Uzak Şehrin Masalı etkili bir geri dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yeni sezonun yeni projelerden birisi olan Uzak Şehrin Masalı, bir dram yapımı olarak öne çıktı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 3 bölümünün ardından reytingler düşük gelince final kararı alındı.

Pazar akşamları yayınlanan dizi perşembe günlerine çekildi ve geriye sadece 2 bölüm kaldı. 7 Ekim perşembe akşamı dördüncü bölümü yayınlanacak olan dizinin hikaye olarak güçlü bir geri dönüşünü izleyeceksiniz. Peki 4. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Uzak Şehrin Masalı etkili bir geri dönüş yapıyor! 7

Geçmişin kirli elleri Kürşat’ın yakasına yapışmıştır. Umay’ı ve Melik’i kaybetme korkusu içini kemirmektedir. Kürşat’ı ilk kez böyle endişe içinde gören Umay, onu teselli ederken Affan tarafından sinsice gözetlendiklerinden habersizdir. Aralarındaki çekimi gören Affan bunu hazmedemez ve korkunç bir şey yaparak Melik’in hayatını tehlikeye atar.

Evladını yitirme korkusu Umay’ı çileden çıkartır. Bunun hesabını Affan’dan soracaktır. Sonay, Umay ile Kürşat’ın yakınlaşmasına tahammül edemez bir hale geliyordur. İki kız kardeşin arasındaki ipler kopmak üzeredir. Bu sırada Kürşat’ın sırtındaki hançeri tutan elin sahibi, Tuncel Kars’a gelir. İki kardeş Habil ve Kabil gibi karşı karşıyadır yine.

Kürşat yıllardır kaçtığı geçmişiyle yüzleşirken bu defa sevdiklerini koruyabilecek midir?