Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı için geri sayım başladı!

Uzak Şehrin Masalı için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin iddialı yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın ilk bölümünün yayını için neredeyse her şey tamam. Artık geri sayım başladı. Özellikle Aslıhan Güner hayranlarının büyük merakla beklediği yeni dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih belli oldu.

Yapımını 25 Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu, senaryosunu ise Can Sinan’ın kaleme aldığı, FOX’un yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın ilk tanıtım filmi birkaç gün önce izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

İlk tanıtımıyla merak uyandıran Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölümü 12 Eylül Pazar günü Fox TV ekranında yayınlanacak. Şimdi herkes nefeslerini tutmuş geri sayıma devam ediyor.

Uzak Şehrin Masalı için geri sayım başladı! 7

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören ve Zeynep Eronat gibi usta oyuncuların yer aldığı Uzak Şehrin Masalı dizisi Kars’ta çekiliyor. İlk bölümüyle çok yakında ekrana gelecek dizinin konusu şöyle olacak:

Umay (Aslıhan Güner); kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne çocuklarının hatrına katlanmaktadır. Ancak Affan bir türlü durulmayınca Umay çareyi yaşadıkları konaktan kaçmakta bulur. İki çocuğunu yanına alır ve ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşir.

Bu sırada mazisi karanlık ve gizemli bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş ve Kars’ın zorlu coğrafyasında mücadele etmektedir. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir.