Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı’nda oyuncu krizi çözüldü!

Uzak Şehrin Masalı’nda oyuncu krizi çözüldü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner’in başrolünde yer aldığı ve Fox TV için çekilecek Uzak Şehrin Masalı dizisi için hazırlıklar son hızla devam ediyor. Dizinin oyuncuları bir bir belli olurken dün yaşanan oyuncu krizi gündeme gelmişti.

Gelen haberlerde geçen hafta ekibe katıldığı açıklanan Gonca Vuslateri’nin proje başlamadan ayrıldığı belirtilmişti. Ancak Vuslateri’nin yerine yer alacak oyuncunun ismi ışık hızıyla belli oldu.

Uzak Şehrin Masalı'nda oyuncu krizi çözüldü! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın blogunda yazdığına göre Kars’ta çekilecek olan Uzak Şehrin Masalı dizisinde Gonca Vuslateri’nin yerine Begüm Birgören rol alacak. 38 yaşındaki oyuncu 1997 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Birgören en son 2019 yılında Vurgun dizisinde rol almıştı.

Aslıhan Güner’in Umay isimli çok güçlü bir karakteri canlandıracağı Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak. Begüm Birgören dizide Aslıhan Güner’in ablasını canlandıracak.

Dizide ayrıca Timur Acar, Zeynep Eronat ve Barış Kılıç rol alacak. Çekimleri Kars’ta gerçekleştirilecek olan dizinin yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaristliğini de Can Sinan üstleniyor.