Ana sayfa Sosyal Medya ‘Uzak Şehrin Masalı’nın yıldızı Aslıhan Güner, çekim aralarında hiç boş durmuyor!

‘Uzak Şehrin Masalı’nın yıldızı Aslıhan Güner, çekim aralarında hiç boş durmuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2 sezon süren ‘Kuzey Yıldızı’ dizisinden sonra yeni sezonda Fox TV’de yayınlanacak ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisi ile ekranlara gelecek.

Dizinin Kars’taki çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü oyuncu set aralarından instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini mest ediyor.

'Uzak Şehrin Masalı'nın yıldızı Aslıhan Güner, çekim aralarında hiç boş durmuyor! 9

Karavandan fotoğraflarını paylaşan Aslıhan Güner, keyifli halleri ile adeta hayranlarına enerji aşılıyor. Güzel oyuncunun  ‘Umay’ karakterini canlandıracağı ‘Uzak Şehrin Masalı’nın kadrosunda, Güner’in yanı sıra, Barış Kılıç, Begüm Birgören, Zeynep Eronat ve Timur Acar’da var.

'Uzak Şehrin Masalı'nın yıldızı Aslıhan Güner, çekim aralarında hiç boş durmuyor! 10

Aslıhan Güner’in her paylaşımına hayranları büyük bir ilgi gösteriyor. Kars’ta devam eden çekimler yoğun bir tempoda geçsede Güner, paylaşımlarıyla takipçilerini habersiz bırakmamaya özen gösteriyor.

. 'Uzak Şehrin Masalı'nın yıldızı Aslıhan Güner, çekim aralarında hiç boş durmuyor! 11

Eylül ayında Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan ‘Uzak Şehrin Masalı’ dizisinin konusu ise şöyle: Umay (Aslıhan Güner), kocası Affan’ın (Timur Acar) zulmüne artık dayanamasa da çocukları için yaşadıklarını sineye çekiyordur. Ama Affan bir türlü durulmuyordur. Sonunda Umay’ın sırtına öyle bir hançer saplar ki Umay iki çocuğuyla birlikte konaktan kaçar. Ablası Sonay’ın (Begüm Birgören) yanına, köyü Eskitepe’ye yerleşmekten başka çaresi yoktur. Bu sırada mazisi karanlık ve gizem dolu bir adam olan Kürşat (Barış Kılıç), sınırdan kaçak olarak yurda girmiş, Kars’ın zorlu coğrafyasında ölüm kalım mücadelesi veriyordur. Kürşat, Umay ve Sonay’ın yolları Eskitepe’de kesişir. Birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışırlarken Umay, Kürşat ve Sonay’ı sırlarla dolu bir geçmiş, zorluklarla dolu bir gelecek ve imkansız aşklar beklemektedir…