Ana sayfa Dizi Haberleri Uzak Şehrin Masalı’yla umduğunu bulamayan Aslıhan Güner’den güzel haber!

Uzak Şehrin Masalı’yla umduğunu bulamayan Aslıhan Güner’den güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlardırdığı Yıldız karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Aslıhan Güner, başarısızlıkla sonuçlanan son dizisi Uzak Şehrin Masalı’nın final yapmasıyla bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Ancak gazetecilere yakalanan Güner, kendisiyle ilgili güzel haberi verdi.

Aslıhan Güner, bugüne kadar Asi, Şefkat Tepe, Bir Zamanlar Osmanlı, Diriliş Ertuğrul gibi birçok dizide rol almasına rağmen en büyük çıkışını Star TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yapmıştı. İzleyciler, Aslıhan Güner’in bu dizide canlandırdığı eli sopalı ama bir o kadar duygusal Karadeniz kadını Yıldız’ı çok sevmişti.

Güzel oyuncunun başrolünü İsmail Demirci’yle paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk reytinglerde çok başarılı oldu. 15 Mayıs 2021’de yayınlanan 64. bölümüyle de ekranlara güzel bir şekilde veda etti.

Uzak Şehrin Masalı'yla umduğunu bulamayan Aslıhan Güner'den güzel haber! 7

Aslıhan Güner, bir komedi dizisi olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan sonra çok farklı bir yapımla izleyicinin karşısına çıktı. Fox TV’de ekrana gelen bir dram olan Uzak Şehrin Masalı’nın başrolünde yer alan Güner, Umay karakterini canlandırdı. Ancak dizinin reytingleri büyük bir hüsranla sonuçlandı. Uzak Şehrin Masalı, altıncı bölümde final yaptı.

Uzak Şehrin Masalı yaklaşık bir ay önce sona erdikten sonra bir süre ortalıkta görünmeyen Aslıhan Güner, bir AVM çıkışında gazetecilere yakalandı. Eşiyle birlikte alışveriş yapan Güner, gazetecilerin sorularını yanıtlarken güzel haberi de verdi.

En kısa sürede yeniden ekranlara dönmek istediğini söyleyen güzel oyuncu şu an kesinleşen bir projesi olmadığını ancak gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Aslıhan Güner beğendiği birkaç projenin olduğunu da sözlerine ekledi.