Ana sayfa Sosyal Medya Uzun süredir ekranlardan uzakta olan Alp Navruz yürekleri yakmaya geliyor!..

Uzun süredir ekranlardan uzakta olan Alp Navruz yürekleri yakmaya geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı romanından uyarlanan TRT 1’in yeni dizisi Yürek Çıkmazı’ndan ilk görüntüler yayınlandı.

Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta’nın başrolünde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli oturuyor.

Gold Film imzalı dizi, bir trajedinin ardından hayatları değişen bir ailenin üyelerinin başından geçenleri konu alıyor. Dizi, özellikle uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Alp Navruz’un hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımını instagram hesabında yayınlayan oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Alp Navruz (@alpnavruz)’in paylaştığı bir gönderi

Oyuncu paylaşımına; “Emeklere yüreklere sağlık çok yakında sizlerleyiz” notunu düştü. Alp Navruz,  en son ekrana Ada Masalı dizisi ile gelmişti. Bu dizide birlikte rol aldığı Ayça Ayşin Turan ile de aşk yaşamaya başlayan oyuncu, bir sezon ara verdiği ekrana kısa bir süre sonra yeniden dönecek. Hayranlarının büyük bir merakla yeni projesini beklediği oyuncu, bu kez İrem Helvacıoğlu ile partne oldu.

Yürek Çıkmazı’nın, TRT 1’de geçtiğimiz sezon final yapan Masumlar Apartmanı’nın ardından yine çok ses getirecek bir dram yapım olarak öne çıkması bekleniyor. Dizinin yayın tarihi ile ilgili ise kesin bir tarih henüz duyurulmadı.