Ana sayfa Sosyal Medya Uzun zamandır ortalarda yoktu… Aydan Şener, sürpriz bir proje ile dönüyor!

Uzun zamandır ortalarda yoktu… Aydan Şener, sürpriz bir proje ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türk sinemasının usta oyuncularından birisi olan Aydan Şener, rol aldığı yapımlarla hala hafızalarda. Özellikle, Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisindeki Feride karakteriyle, ekrana da damgasını vurmuş bir isim.

Rol aldığı sinema filmleri ve dizileriyle beğeni toplayan Aydan Şener, günlük hayatında da samimi, mütevazi tavırlarıyla beğeni toplayan bir isim. Ancak uzun süredir ekranlardan ve hayranlarından uzak bir yaşam sürüyor.

Kendisinin kariyerinde büyük bir önem taşıyan Çalıkuşu dizisinin ardından Küçük Ağa ve Samanyolu gibi projelerle de anılan Aydan Şener, kariyeri boyunca pek çok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı.

Güzelliği ile de adından sıkça söz ettiren Şener, en son Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak izleyiciye güzel bir sürpriz yapmıştı.

Bir başka sürpriz haber ise kısa bir süre önce gündeme geldi. Ünlü televizyon yapımcısı Yüksel Aman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Aydan Şener ile bir TV programı yapacaklarının müjdesini verdi.

“Aydan Şener ile Hafta Sonu Keyfi” programı ismini taşıyan proje ile Şener, hayranlarıyla hasret gidecek. Sevenlerinin merakla beklediği programla ilgili duyurunun ardından Aydan Şener’in hayranlarından da memnuniyetlerini belirten pek çok yorum gelmeye başladı.

Programın hangi kanalda yayınlanacağı henüz net değil. Ancak oyuncunun bayram sonrası ekrana gelmeye başlayacağı kaydedildi…

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Aydan Şener, sürpriz bir proje ile dönüyor! 7