Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin’in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın!

Vahide Perçin’in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv ekranında geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru Hakim dizisi büyük bir iddia ile yayınlanmaya başlanmıştı. Your Honor isimli ABD dizisinden uyarlanan Hakim dizisinde çok etkili bir oyuncu kadrosu yer aldı. Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Hasibe Eren, Ebru Özkan, Uğur Yücel, Eslem Akar, Seda Akman, Burcu Kara gibi birbirinden önemli ismin bir araya geldiği Hakim dizisinin hikayesi ise sıkıntılıydı.

Your Honor dizisinden uyarlanmış olmasına rağmen hikayenin izleyicileri yeterince etkileyememesinin sonucunda düşük reytingler geldi. Atv ise büyük beklentilerle yayına aldığı Hakim dizisinden 10. bölümde vazgeçmek durumunda kaldı. Dizinin final yapmasının ardından ise Hakime Hanım isimli dizinin de yeni sezonda atv ekranında yine bir hukuk kaynaklı bir dizi olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı anlaşıldı.

Vahide Perçin’in 1,5 yıl aradan sonra yeniden ekrana döneceği yeni dizisi için de çok iddialı söylemler var. Hakime Hanım olarak tarif edilen dizinin isminin Benim Mutlu Ailem şeklinde değiştirildiği iddiası da ortaya atıldı. Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sergilediği etkili performansın ardından yeniden setlere dönmesi hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Vahide Perçin'in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın! 8

Ancak hukuk kaynaklı dizilerin tutması için hikayenin çok iyi olması gerekiyor. Yargı dizisinde senarist Sema Ergenekon izleyicilerin çok iyi bir hikaye ortaya konulur ise projenin başarılı olabileceğini kanıtladı. Yargı dizisinin bu büyük çıkışı ile birlikte ekrandaki hukuk kaynaklı diziler de artmaya başladı.

atv’nin Hakim dizisi ile adım attığı bu yeni tür dizilere şimdi de Vahide Perçin’in yeni dizisi katılacak. Ancak yeni dizinin ömrünün de kısa olması endişesi hakim. Bu endişeyi haklı çıkartan bazı bilgiler de geliyor.

Yeni atv dizisi için ilk yapılan çekimlerin beğenilmemesi ve oyuncu değişikliklerini yanı sıra hem senaryo hem de dizinin genel konseptine yönelik olarak bazı düzenlemeler yapıldığı ortaya çıktı.

Vahide Perçin ile birlikte başrolde yer alması beklenen Cem Davran’ın kadrodan çıkmasının ardından yerine Mustafa Uğurlu gibi çok tecrübeli bir ismin gelmesi önemli bir gelişmeydi.

Ancak setten gelen bu bilgiler yeni dizisinin de sıkıntılı bir süreç içinde olduğunu ortaya koyuyor.

Vahide Perçin'in yeni dizisinin sonu Hakim dizisi gibi olmasın! 9

Birçok izleyici de yeni dizisinin akıbetinin Hakim dizisine benzemesinden korkuyor. Yeni diziyi öne çıkartan öne önemli detaylardan birisi de Bir Zamanlar Çukurova gibi 4 sezon ekranda kalan güçlü bir dizinin senaristi Ayfer Tunç tarafından kaleme alınması oldu.

Vahide Perçin’in yeni dizisinin hikayesi çok sağlam olur ve iyi bir atmosfer oluşturulur ise dizi yeni sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi olabilir.

Hakime hanım Ülkü olarak izleyeceğimiz Vahide Perçin’in böyle bir role çok yakışacağını hayranları iyi biliyor. Murat Saraçoğlu gibi önemli bir yönetmen tarafından çekilecek olan yeni dizi için iddialar büyük ama sonucun Hakim dizisi gibi olması gibi bir tehlike de izleyicilerin aklının bir köşesinde bulunuyor.