Ana sayfa Dizi Fragmanları Vakit, o vakittir! Payitaht Abdülhamid 85. bölüm fragmanı

Vakit, o vakittir! Payitaht Abdülhamid 85. bölüm fragmanı

tarafından zk zk

TRT1’in Cuma akşamları ekrana gelen dizisi Payitaht Abdülhamid’in 85. bölüm tanıtımı yayınlandı.

10 Mayıs akşamı ekrana gelecek yeni bölümde Payitaht Abdülhamid’in “Vakit, o vakittir!” sözleri dikkat çekti.

Bülent İnal, Özlem Conker, Can Sipahi, İlker Kızmaz, Duygu Gürcan, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Gürkan Uygun, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Sedef Avcı, Güven Kıraç gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran dizi, yine heyecanlı sahnelerle ekranda olacak.

Dizinin 84. bölüm özeti şöyle:

Abdülhamid’i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri hızla şehre yaklaşmaktadırlar. Rothschild, Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak, kaçırılan eski vekilleri
bulmak zorundadır. Vekiller Vembery’in elindedir. Vembery bu kez sadece kendisi için savaşmaktadır. Hem Abdülhamid’e, hem de Rothschild’e istediklerini yaptırabilmek için acımasızca saldırır.

Yapılan bir katliam Abdülhamid’i kahreder. Rothshcild Abdülhamid’e karşı eski gücünü kazanabilmek ve Vembery’den kurtulmak için Şivenaz’la bir plan yapar. Şivenaz Abdülhamid’in karşısına çıkar, ama bu kez son oyununu oynayacaktır.

Halil Halid ve adamları Joris’i yakalamaya çalışırken Vicinio’nun ortaya çıkması dengeleri değiştirir. Halil Halid Vicinio’nun kaçırdıklarını kurtarabilmek için uğraşırken Joris’le yolları tekrar kesişir.