Ana sayfa Dizi Haberleri Valla bravo! Masumiyet setinde korona tedbirlerini Hülya Avşar tek tek anlattı!

Valla bravo! Masumiyet setinde korona tedbirlerini Hülya Avşar tek tek anlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tüm dünyada yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle pek çok sektör zor durumda. Dizi sektörü de geçtiğimiz yıl Mart ayında Türkiye’de ilk korona vakası açıklandıktan bir süre sonra zor günler geçirmişti. Pek çok dizinin sezon finali yapılamadan çekimleri durduruldu. Uzunca bir zaman çalışmalar yapılamadı.

Bazı dizilerin ekipleri, Mayıs ayında çalışmalara başlayarak bir kaç bölüm çekerek sezonu tamamladı ama pek çoğu belirsiz ortamda beklemeyi tercih etti.

Eylül sezonu için çalışmalar Ağustos ortası gibi başladı. Setlerde korona nedeniyle yoğun önlemler alındığı haberleri geldi. Tüm çalışanlar ve oyuncular sette maske ile dolaşmaya başladılar. Oyuncular çekimler dışında maskeliydi.

Aynı zamanda düzenli aralıklarla tüm oyunculara ve ekibe testler yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Dezenfekte işlemleri de gündeme geliyor sık sık.

Ancak tüm bu uğraşlara karşın yine de setlerden gelen korona haberleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma’nın oyuncusu Eda Ece ve Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncusu Selin Yeninci de koronaya yakalanmıştı. Pek çok ünlü isim, setlerde koronavirüse yakalandı.

Dizi setlerinde çalışanlardan da benzer haberler geldi. Ramo dizisinde de bu hafta içinde benzer bir haber geldi. Dizinin setinde korona nedeniyle ara verildiği yansıdı medyaya. Ancak kimin virüse yakalandığı açıklanmadı.

Fox TV’de ekrana gelen Masumiyet dizisinin setinde de yoğun önlemler alınmakta. Bu önlemlerin neler olduğunu da Hülya Avşar anlattı. Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile birlikte rol aldıkları dizinin setinde, korona nedeniyle çok sıkı tedbirlerin olduğunu aktardı oyuncu.

Valla bravo! Masumiyet setinde korona tedbirlerini Hülya Avşar tek tek anlattı! 7

Avşar, süreci şöyle aktardı: “Testten geçiliyor, sürekli dezenfekte ediliyor, sürekli havalandırılıyor, herkes çift maske takıyor, figürasyonlar iki gün önceden… Ben tek tek isimlerini alıyorum. Yapıldı mı, kimler yapıldı vs. İnanılmaz dikkat ediyoruz. Çok şükür nazar da değmesin, her şey yolunda gidiyor. Neredeyse iki aydır çalışıyoruz. gerçekten dikkat ettiğiniz zaman her şey yolunda gidiyor.”

TV100 kameralarına konuşan Avşar, belli önlemlerin alınması suretiyle konserler de verilebileceği görüşünü palaşarak “Konser de verilebilir bu şartlarda. Hes koduyla mı girecekler içeriye, bir sistemi oturtup işlerini yürütmeye devam etmek zorunda insanlar” diye konuştu.

İşte Hülya Avşar’ın röportajının tamamı: