Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin diğer dizilere öyle bir fark atıyor ki…

Vatanım Sensin diğer dizilere öyle bir fark atıyor ki…

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin, geçtiğimiz hafta yayınlanmamış ve çok kritik bir yerde kalan dizi, bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmişti.

Kuvvacı olduğu anlaşılan Cevdet, Yunanlılar tarafından ağır sorguya çekildi ve herkesin ‘Artık kurtuluşu yok, ne söylese inandıramaz’ dediği noktada hepimizi şaşırtan hamleler geldi ve yeni bölümde Cevdet yine herkesi inandırmayı başardı.

Onca delile, ortada açık duran olaya rağmen Cevdet’in bu kez yapacak bir şeyi kalmadığına inandığımız bir noktada yine zekice bir plan kurgulanmıştı. Bu durum, tabii ki senaristlerin başarısı. Posta Gazetesi’nde Mesut Yar, bakın Vatanım Sensin ile ilgili bu konuda neler yazıyor:

“Beklenen yanıt hızlı geldi

Vatanım Sensin (Kanal D) dizisinde “General Cevdet kendini idamdan nasıl kurtaracak?” diye sormuştuk. Senaristler yanıtı bir bölüm içinde verdi…

Üstelik geride hiç soru işareti bırakmadan. Üstelik “Hamilton” gibi ana karakterlerden birini harcayarak… Cevdet’in yolu hakikaten çetrefilli bir yol. Her adımı izleyicide farklı bir heyecan uyandırıyor. Ve zekasıyla ipten dönüşü diğer dizilerdeki gibi “hadi be oradan” dedirtmiyor…

Başka bir kalemde 10 bölüm sürecek mevzuu bir kalemde harcayan senaristleri bu yüzden tebrik etmek gerekiyor. En çok da seyirciyi bunaltmadıkları için!”