Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde heyecanlı bekleyiş, Hilal ve Leon kazanabilecek mi?

Vatanım Sensin dizisinde heyecanlı bekleyiş, Hilal ve Leon kazanabilecek mi?

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizilerin en çok izlenen çiftleri anketine dikkat çekti ve Vatanım Sensin dizisindeki Miray Daner’in canlandırdığı Hilal ile Boran Kuzum’un hayat verdiği Leon’un birincilik için yarıştığına vurgu yaptı:

‘EN BEĞENİLEN ÇİFT’

E! Entertainment, Hollywood haberleri yapan Amerikan yaşam ve eğlence kanalı. Digiturk’te yer alıyor. Magazin dünyası ondan sorulur. Bu kanalın, 1991 yılından beri yayında olan haber programı ‘E! News’, pek meşhurdur. İnternet sitesinde, dünyada en çok izlenen dizilerin çiftleri arasında bir yarışma düzenlemiş. Önce 62 çift yarışmış. Bu sayı 16’ya inmiş. İşte bu 16 çift arasında ‘Vatanım Sensin’in sevilen ikilisi Hilal ve Leon da var.

Son oylama bugün

‘Vatanım Sensin‘in Hilal ve Leon’u, Amerikan bilimkurgu ve dram dizisi ‘Sense8’teki, Lito ve Hernando çiftiyle yarışıyor. Bugün, son gün… Ne olursa olsun, büyük bir başarı. Yani eğlence sektörünün içine girmek böyle bir şey. Hem dizi hem de oyuncular açısından büyük bir pazarlama. Haberi bana ileten, Cadde ekibimizin değerli editörü Eda Ünsün.