Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde iki mucize birden yaşanıyor!

Vatanım Sensin dizisinde iki mucize birden yaşanıyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı Vatanım Sensin dizisinin 56. yeni bölümü 17 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında olacak.

Haziran ayındaki finale yaklaşılırken, dizide konuların birer birer çözüme kavuşması bekleniyor.

Dizinin 56. bölüm 1. fragmanında iki mucizenin birden yaşandığına şahit oluyoruz…

Birincisi, Hilal artık yürümeye başlıyor ve eski hallerine dönüşün izlerini veriyor. Hilal ile Leon’un aşkının daha da derinleştiğini izleyeceğiz.

İkincisi ise Yakup kurtuluyor ve Yıldız ile kucaklaşıyor. Yani dizide Yakup-Yıldız aşkının da mutlu sonla bitme ihtimali var.

General Cevdet’in Türk casusu olduğunun Flipos tarafından anlaşılmasından sonra yeni planlar kuran Yunan Generalin neler yapacağı da merak konusu oldu. Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor! Filippos şüphelendiği Leon’u da takip ettiriyor. Fragmanda Hilal’in büyük şok yaşayarak ağlaması Leon öldü mü sorusunu da akıllara getirdi.

İşte 56. bölüm 1. fragmanı:

56. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor!

Cevdet, vatan haini düşünülerek ölmek istemediğini, tez vakitte yeniden Türk ordusu arasında olmak istediğini Azize ile paylaşır.

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Filippos ise Cevdet’in Türk ordusunun ajanı olduğunu öğrenmiştir. Çevresinde güvenecek kimsesi kalmadığını düşünen Filippos, oğlu Aleksi’den yardım ister. Öyle ki Leon’un bile takip edilmesi gerektiğini söyler.

Vatanım Sensin dizisinde iki mucize birden yaşanıyor! 7

55. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yakup, Yunan işkencesine maruz kalıyor; Türk milletinin geleceği için kritik bir karar alıyor!

Yakup’u yakalayan Filippos elindeki kozları artırmanın tadını çıkarırken, Cevdet ise şüphe çekmemek adına Yakup’un başına gelenleri eli kolu bağlı izlemek zorundadır.

Yakup’un kuvvacı olduğunu öğrenen Yıldız, Havva’yı kurtarmanın yolunu arar. Yakup’un tutuklanmasına neden olan uçağı geri almak için Leon’la iş birliği yapan Vecihi ise bambaşka şeylerle geri dönecektir. Filippos konuşmamak için direnen Yakup’u çözmek için akıl almaz bir yönteme başvurur.