Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisinde Yakup’a ne olacak? Vatanım Sensin 54. bölüm fragmanı izle!

Vatanım Sensin dizisinde Yakup’a ne olacak? Vatanım Sensin 54. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def
Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel’in yer aldığı Vatanım Sensin dizisinde finale doğru gidilirken, dizinin son bölümlerinde neler olacağı merak konusu.

Haziran ayının ilk haftasında final yapması beklenen dizide 54. bölüm 3 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Muhteşem oyunculuğu ile takdiri hak eden Halit Ergenç’in Cevdet karakteriyle inanılmaz performansını izleyiciler alkışlamakta… Dizinin muhteşem bir kadrosu var ve iyi oyunculuklar izliyoruz. Ancak Halit Ergenç başka… Cevdet’i oynamıyor resmen yaşıyor…

İzleyicilerin ortak tepkisi dizinin final yapmaması yönünde. Ancak önümüzdeki sezon devam etmeyeceği kesin. Haziran ayının ilk haftasında final bölümü bekleniyor.

Hasiba ananın ölmesi izleyicileri kötü etkilemiş durumda.

Yakup’un tutuklanması ve ona neler olacağı da izleyiciler meraklandırmış durumda. Yakup tutuklandı ve Kuvai-Milliye için çalıştığından şüpheleniliyor. Cevdet damadı Yakup’u kurtarabilecek mi?

Duygusal sahnelerin yer alacağı 54. bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

54. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cevdet, yiyecek sıkıntısı çeken Kuvayi Milliye için harekete geçiyor!

Zor durumda olan Kuvayi Milliye yiyecek ve cephane sıkıntısı çekmektedir. Mecliste bu uğurda sert kararlar alınmaktadır. Vatanın kurtuluşu uğrunahalkı zorlayacak tüm kararlar ivedilikle alınmak zorundadır. Bu sırada Cevdet önemli bir rol üstlenir. Hububat dolu bir geminin Kuvayi Milliye için vakit kaybetmeden ele geçirilmesi gerekmektedir.

Yüzbaşı Yakup ise, Kuvvacı olduğu gerekçesiyle tutuklanıyor. Hilal’in de ameliyat günü yaklaşmıştır; fakat, çok zor bir ameliyattır. Hilal’in ölme riski vardır. Buna rağmen vatan mücadelesi için yazmaktan geri kalmaz.

Vatanım Sensin 54. Bölüm 3 Mayıs perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D”de!

Vatanım Sensin dizisinde Yakup'a ne olacak? Vatanım Sensin 54. bölüm fragmanı izle! 7

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

53. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yunan Ordusu, Kütahya’yı işgal ettikten sonra Eskişehir’e dayanıyor; Türk Ordusu’nu büyük bir tehlike bekliyor!

Filippos ve Rahmi’nin komplosu sonucu Yunan Ordusu Kütahya’yı işgal edip, Eskişehir’in kapısına dayanır. Herkes çaresizlik içindeyken Yunan Ordusu’nu yavaşlatıp Türklere zaman kazandırması gereken Cevdet, bu görevi başarmak için kahreden bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.

Azize ve kadınlar, Eskişehir’de zor durumda kalan yaralılar için yola düşerken Ankara da çekilme kararıyla karışmış, Meclis’in taşınması dahi gündeme gelmiştir. Savaşın en karanlık günleri gelip çatmış ve Türk halkının umudu tükenmiştir. Cevdet direnecek gücünü kaybetmektedir. Ancak Cevdet’i mücadeleye devam etmeye inandıracak güç çok yakınındadır ve ölümlerle yıkılan Cevdet’i trajik bir ölüm yeniden ayağa kaldıracaktır.