Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin dizisini el birliği ile bitirdiler! Güzelim dizi ne hale geldi!

Vatanım Sensin dizisini el birliği ile bitirdiler! Güzelim dizi ne hale geldi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Kanal D’nin çok sevilen dizisi Vatanım Sensin’in 52. bölüm fragmanına tepki yağdı.

Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Miray Daner ve Pınar Deniz’in paylaştığı dizide savaşların ve milli mücadelenin bir kenara bırakılıp daha başka konulara girilmesi izleyenleri çok kızdırdı.

Geçtiğimiz bölümlerde vurulan Hilal’in uyanması herkesi çok mutlu etmişti. Hilal’in 51. bölüm finalinde ‘bacaklarımı hissetmiyorum’ sözleri ise akıllara “Hilal sakat mı kalacak?” sorusunu getirmişti.

Yeni bölüm fragmanında da Hilal’in, Leon’la adeta ayrılık konuşması yapması izleyenlerin tepkisine neden oldu.

Öte yandan Flippos ve Adonis’in yaptıkları planlardan vazgeçmemesi de dizinin konusundan saptığı düşüncelerinin gündeme gelmesine neden oldu.

Hal böyle olunca izleyenler de sosyal medyada yorumlarıyla tepki göstermeye başladı. Son bölümlerde reytingi de düşmeye başlayan dizi, finale doğru eleştiri oklarının da hedefi olmaya başladı.

VATANIM SENSİN DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA…

Sosyal medyada yapılan yorumlar arasında şu mesajlar dikkat çekti: “Güzelim dönem dizisi Yeşilçam melodramına dönüştü!”, “Bu dizi çok daha iyiydi!”, “Artık savaş sahneleri gelsin!”, “Hilal’e çok üzüldüm ama umarım klişeliği abartıp bir de ayrılalım konuşması yaptırmazlar güzelim çifte!”, “Hilal Leon hikayesini resmen harcadınız!”, “İki yıl oldu hala entrika değil dönem dizisi çektiğinizi idrak edemediniz!”

İşte 52. bölüm fragmanı: