Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, İstanbullu Gelin’den sonra Beytullah Yılmaz’a bir piyango daha vurdu!

Vatanım Sensin, Elimi Bırakma, İstanbullu Gelin’den sonra Beytullah Yılmaz’a bir piyango daha vurdu!

tarafından ker_def

Yer aldığı yarışma programında birinci olan Beytullah Yılmaz, ekranın ünlü dizilerinde kısa rollerde yer alarak oyunculuk kariyerine güçlü bir adım atmıştı. 2018 yılında Vatanım Sensin ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde rol alan oyuncu, 2019 yılında ise Elimi Bırakma ve İstanbullu Gelin dizilerinde ortaya çıktı.

Dizilerin yanı sıra tiyatro projelerinde de sahneye çıkan Beytullah Yılmaz, yeni sezonda sürpriz bir dizi ile ekranda yer alacak. Futbolla başladığı kariyerinde modellikten sonra oyunculuğa başlayan Beytullah Yılmaz, karantina sürecinde yeni dizi teklifi aldı.

O3 Medya tarafından hazırlıkları yapılan dizide rol almak için çalışmalarını sürdüren Beytullah Yılmaz, oldukça heyecanlı. Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim alan Yılmaz, oyunculuk mesleğinde ilerlemekte kararlı.

1988 Almanya doğmlu olan Yılmaz, bir süre futbol oynadı ama talihsizlikler yaşadı. 18 yaşında modelliğe adım atan Yılmaz, çeşitli defilelerde yer aldı ve reklam filmleri çekti.

Alman film akademisi Baden-Württemberg’de eğitim aldığı dönem Atilla Kaplakarslan’ın düzenlediği Sinemanın Kralı ve Kraliçesi yarışmasına katılan Beytullah Yılmaz birincilik elde etmişti.