Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin, Pınar Deniz’in hayatını kökünden değiştirdi!

Vatanım Sensin, Pınar Deniz’in hayatını kökünden değiştirdi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, BeStyle dergisine verdiği pozlar ve yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu, Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi usta isimlerle birlikte rol alan Pınar Deniz, çok önemli bir tecrübe kazandı. Oyuncu, ayrıca kariyeri açısından da büyük bir çıkış yakalamayı başardı.

Dizide Pınar Deniz’in yanı sıra Miray Daner, Boran Kuzum, Genco Özak ve Kubilay Aka öne çıkan genç oyuncular oldular. Bu isimler, sonraki projelerinde önemli işlere imza attı. Pınar Deniz için de Vatanım Sensin hayatının en anlamlı ve en özel projesi konumunda.

Pınar Deniz, diziden sadece mesleki anlamda kazanım elde etmedi, ayrıca düşünce yapısı da değişti. Ünlü oyuncu hayatının dönüm noktası olan Vatanım Sensin için şunları söyledi:

“‘Vatanım Sensin’ benim oyunculukla ilgili algımın oluştuğu ilk işim diyebilirim. Sette var olan herkes beni büyüttü, daha fazlasını aramama, daha fazlasını merak etmeye teşvik etti. İkinci sezonda kendimi daha çok seviyorum mesela, hayatı algılama biçimim değiştiği için oyunuma yansımış ve gelişmişim. Bitmeyen bir yolculuk olması da çok cezbedici. 5 yıl sonra nasıl oynayacağımı merak ediyorum. Umarım çok değişmişimdir.”

Vatanım Sensin, Pınar Deniz'in hayatını kökünden değiştirdi! 7