Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin neden yayınlanmıyor? Kanal D, Perşembe gününe hangi diziyi aldı?

Vatanım Sensin neden yayınlanmıyor? Kanal D, Perşembe gününe hangi diziyi aldı?

tarafından zk zk

Vatanım Sensin neden yayınlanmıyor? Kanal D, Perşembe gününe hangi diziyi aldı? 7

Zaten tutmuş bir işi, aylardır reklamları yapılan yeni dizilerle yarıştırmamak adına, Kanal D’nin bu taktiği uyguladığı düşünülüyor. Vatanım Sensin ise büyük ihtimalle Eylül sonunda veya Ekim başında, dizi bombardımanları biraz durulduğunda yeni bölümüyle ekrana gelecek. Ver Elini Aşk da bu süre içinde akıbetini belirlemiş olacak.

Sonuç olarak Vatanım Sensin’in gününü değiştirmek çok daha büyük bir risk almak demek ki kanalın böyle bir tercihe gitmeyeceği öngörülüyor. Vatanım Sensin ise kendi gününde ve saatinde devam edecek. Zira, böylesi izlenen ve merakla beklenen dizinin yayın saatini veya gününü değiştirmek, onlarca dizi arasında ciddi kan kaybetmesine neden olacaktır.

31. bölümle sezon finali yapan Vatanım Sensin’de, Yunan karargahında vurulan ve kendini feda ederek karargahı patlatan Cevdet’in akıbeti büyük merak konusu. Bu arada Tevfik’in de patlamada kurtulup kurtulmadığını 32. bölümde hep birlikte göreceğiz ama bu sezon da Vatanım Sensin, çok konuşulan ve izlenen diziler arasında yer almaya devam edecek.