Ana sayfa Dizi Haberleri Vatanım Sensin’de Cevdet’e büyük bir oyun oynanıyor! Leon tehlikede!

Vatanım Sensin’de Cevdet’e büyük bir oyun oynanıyor! Leon tehlikede!

tarafından zk zk
KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 17 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Filippos, Cevdet’in Kuva-i Milliyeye’ye çalıştığını öğrendikten sonra yeni planlar kurmaya başlıyor.

Tek şüphelendiği kişi de Cevdet değil üstelik. Leon’dan da şüphelenen Filippos oğlu Aleksi’ye de bildiklerini anlatıp Leon konusunda uyarıyor. Yetimhanedeki gizli odayı da bulan Filippos’un Cevdet için nasıl bir oyun hazırladığı merak konusu oldu.

Fragmanda Azize’nin Cevdet’in Türk Subayı üniformasını da çıkardığı görülüyor. Cevdet, Ankara’ya mı gidiyor?

Artık yürümeye başlayan Hilal’in fragmanın son sahnesinde neden çığlık attığı ise anlaşılamıyor. Leon’a bir şey mi oldu?

İşte 56. bölüm tanıtımı:

Vatanım Sensin 56. Bölüm Fragmanı yayında! Filippos, büyük sırrı öğreniyor; Aleksi ile birlikte harekete geçiyor!

Cevdet, vatan haini düşünülerek ölmek istemediğini, tez vakitte yeniden Türk ordusu arasında olmak istediğini Azize ile paylaşır. Filippos ise Cevdet’in Türk ordusunun ajanı olduğunu öğrenmiştir. Çevresinde güvenecek kimsesi kalmadığını düşünen Filippos, oğlu Aleksi’den yardım ister. Öyle ki Leon’un bile takip edilmesi gerektiğini söyler.

Vatanım Sensin, merakla beklenen bölümüyle 17 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Vatanım Sensin'de Cevdet'e büyük bir oyun oynanıyor! Leon tehlikede! 7

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yakup, Yunan işkencesine maruz kalıyor; Türk milletinin geleceği için kritik bir karar alıyor!

Yakup’u yakalayan Filippos elindeki kozları artırmanın tadını çıkarırken, Cevdet ise şüphe çekmemek adına Yakup’un başına gelenleri eli kolu bağlı izlemek zorundadır.

Yakup’un kuvvacı olduğunu öğrenen Yıldız, Havva’yı kurtarmanın yolunu arar. Yakup’un tutuklanmasına neden olan uçağı geri almak için Leon’la iş birliği yapan Vecihi ise bambaşka şeylerle geri dönecektir. Filippos konuşmamak için direnen Yakup’u çözmek için akıl almaz bir yönteme başvurur.